2777
2789
اس هم میده مادرشوهرت؟؟چه باکلاااس خخخخخ

آره من شار  ژ  نداشتم گف خب اس بده گفتم ندارم گف پس چطور تک میزنی بگو خوووو چی میخوای 😅

تماس تصویری  هم میزنگیم تازخ 😂😂

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه جاری منم همینطور تاج گل هم گذاشته بود 😂😂😂😂یه عالمه گل پلاستیکی سفید گذاشته بود رو کله پوکش

خدا شفا بده خخخخخخخ جاری من از ترس حرف مادرشوهر شال انداخته بود وگرنه شینیون میکرد در حد عروس

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

من هنوز موفق نشدم جاریا روببینم ولی از چندش بازیاشون خبر دارم...و از همین اول کار حد رو نگهداشتم....

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
خدا شفا بده خخخخخخخ جاری من از ترس حرف مادرشوهر شال انداخته بود وگرنه شینیون میکرد در حد عروس

اینا خرابن بابا خراب 

یا یه چی دیگه این یکی جاریم دقیقه نود بدون اینکه اون یکیو درجریان بزارن خواستگاری من اوندش بعد بهم گفت سلام بچه بهونه گرفته که مجبور شدم بیام 😂منم گفتم اشکالی نداره😦بعد اون یکی جاریه وسط مراسم زنگ زد شوهرش داااااااد میزد بیااااااا بچه ها دارن گریه میکنن صداشو همه میشنیدیم 😂😂😂😂😂

از ته اعماق ‌وجودم دوستون دارم   
امضات‌ واقعی هست یا جوک هست؟تا الان چندین بار خوندم و خندیدم 

واقعی نیس گلم،بابام فوت کرده

ولی خوشحالم خندیدی😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
خوب کارت خیلی زشتهعزیزم نکن دیگع

نه اصلا 

ما با هم صمیمی هستیم و این  حرفا  بینمون نیست

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
[QUOTE=99800133]واقعی نیس گلم،بابام فوت کرده ولی خوشحالم خندیدی😍[/ روحشون شاد. آره خیلی جالب بود

قربونت ممنون مهربون💜💜

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤