آره من شار ژ نداشتم گف خب اس بده گفتم ندارم گف پس چطور تک میزنی بگو خوووو چی میخوای 😅
تماس تصویری هم میزنگیم تازخ 😂😂
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هنوز موفق نشدم جاریا روببینم ولی از چندش بازیاشون خبر دارم...و از همین اول کار حد رو نگهداشتم....
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
خدا شفا بده خخخخخخخ جاری من از ترس حرف مادرشوهر شال انداخته بود وگرنه شینیون میکرد در حد عروس
اینا خرابن بابا خراب
یا یه چی دیگه این یکی جاریم دقیقه نود بدون اینکه اون یکیو درجریان بزارن خواستگاری من اوندش بعد بهم گفت سلام بچه بهونه گرفته که مجبور شدم بیام 😂منم گفتم اشکالی نداره😦بعد اون یکی جاریه وسط مراسم زنگ زد شوهرش داااااااد میزد بیااااااا بچه ها دارن گریه میکنن صداشو همه میشنیدیم 😂😂😂😂😂
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️