مادرشوهرم همه چیزو بمن میگه درمورد جاریم.اونوقت من از همه چیش خبر دارما،مثلا میدونم الان با شوهرش یکم بحث و دعوا دارنا،الکی ب ظاهر جلو من میاد قربون صدقه شوهرش میره و خودشو لوس میکنه 😐
بیاین مهمه اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
من استراحت مطلقم جاریم با بچه کوچیک اومد دوهفته پرستاریمو کرد خدا عوضشو بهش بده ایشالا
حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
وای بچه ها من اصن با جاریام ارتباط ندارم حتی شمارشونو ندارم. نه دعوایی نه بحثی .بزووور در سال یبار سلام کنیم اونم چی بشه اصن .بدون هیچ دلیلی اینجوریم .از هر دوشون کوچک ترم یه ده سالی