2777
2789
عنوان

گذشته ی شوهرم داره دیوونم میکنه

708 بازدید | 55 پست

کاربر قدیمی ام, باکاربری جدید اومدم

مشکل من گذشته ی شوهرمه, شوهرم قبل من با یکی عقد بود, طلاق گرفتن,از شانس بد هم طرف خواهره جاریمه,و این دوتا خواهر قیافشون خیلی شبیهه,حالا شوهرم وقتی با جاریم حرف میزنه یا تاییدش میکنه ناراحت میشم,حس میکنم اونو بیشتر از من قبول داره, از یه طرفم مادر شوهرم وقتی باهام تنها میشه فقط از اون خانوم و خوب  بودنش تعریف میکنه,و میگه خیلی خانواده خوبین, خیلی باکلاسن و... یه بار جلوی خودم به شوهرم گفت دختر به اون خوبی گرفته بودم نتونستی نگهش داری,با این چطور میخوای زندگی کنی؟
نگم براتون از اینکه چقد از اینکه حس میکنم شوهرم منو همش با اون خانوم مقایسه میکنه در عذابم,وقتی اهنگ غمگین گوش میده حس میکنم به اون فکر میکنه,درحالیکه خودش عاشقم شده و باهام ازدواج کرده,ولی ازدواج قبلیش سنتی بوده, و چنبارم خود مادرشوهرم گفته که فلانی میگفت این عروست از قبلیه هم خوشگلتره و از این حرفا, ولی افکارم داره نابودم میکنه, و حضور خواهر اون خانوم تو زندگیمون بدتر حالمو داغون میکنه, چیکار کنم یکم اروم شم؟ روزی نیس که به گذشتش فک نکنم, اگه میدونستم انقد سخته محال بود قبول کنم باهاش ازدواج کنم.و اینم بگم که شوهرم هوای خودمو همه جوره داره, ولی با خانوادم اصلا خوب نیس, همه ی اینا دس به دست هم داده تا احساس بدبختی کنم, درحالیکه اونایی که از دور میبینن حسرت زندگیمو ظاهرشو میخورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم بعضی این مادرا چه مرضی دارن که اینجور حرفای خونه خراب کن میزنن انگار دل شکستن هنره

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

حق داری خب .. فقط باید حسای بدتو کنترل کنی ..اینجوری پیش بری همه ی جوونیتو حروم افکار بیخود میکنی

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

با جاریت قطع رابطه کن مطمئن باش اون با دیدن تو بیشتر عصبانی میشه تا تو از دیدن اون 

بعدم به حرفای مادر شوهرت اهمیت نده چه انتظاری از مادر شوهر داری مادر شوهر همینه دیگه حرفاش باد هواس

استارتر و بقیه دوستان لطفا تاپیک نظرسنجی منم بیاین😭😭😭

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

اعتماد به نفست رو بالا ببر! اونقد خودتو قبول داشته باش ک کسی نتونه بگه فلانی از تو بهتره.. ببین من هیچ کاری بلد نیستم اما جلو شوهرم و خانواده اش نمیگم بلد نیستم میگم دوس ندارم انجام بدم. مثلا جاریم کارای هنري میکنه تا میان از کارش تعریف کنن من میزنم تو ذوقشون ک این کارا خز و امل وارانه است