2777
2789
عنوان

گذشته ی شوهرم داره دیوونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 55 پست
تا حالاازحست به شوهرت گفتی؟

اره, اوایل میگفت من عاشقتم و گذشته تموم شده و اونو مامانم انتخاب کرده بود و.... الان میگه این افکار مریضو از خودت دور کن, من به فکر تو و بچمم فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکلی نداره, مجبورن بسازن باهم, علت طلاق این بوده که خانواده جاریم کلا اعتقادی به حجاب تدارن, قلی ...

چقدر خوبه که معتقدی همین اعتقاد بنای زندگیتو محکم نگه میداره عزیزم.اصلا ناراحت نباش و نترس. شوهرت اگه اونو میخواست باهاش میموند حتما دیده به با روحیات و زندگیش جور در نمیاد و شما به عقایدش نزدیکی. خوشحال باش عزیزم با روحیه باش هیچ کقتم از مشکلاتت جلوی جاریت حرف نزن و احترام همو جلوش نگه دارید

شده اینه ی دق, زندگیم جهنم شده به خدا, سعی میکنم اهمیت ندم

میفهممت

حس بدیه

خدا بهت آرامش بده

نمیدونم واقعا چی بگم

یه آدم بیخیال میخواست که همسر شوهرت شه ن تو که حساسی

تو فامیل ما این مدلی هست خیلیم قیافش بده ولی اونقدر بیخیاله تو روش هم حتی میگن اون خوشگل بود ولی خیلی بیخیاله و محل نمیده میخنده

شوهرشم عاشق همین کاراشه

کلا اونو فراموش کرده در صورتی که بخاطرش رگشو میزد و خیلی عاشقش بود