2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال ....

80 بازدید | 6 پست

بچه ها یه سوال من کیست تخمدان دارم و کلا اگه قرص نخورم پریود نمیشم یا چند ماه یه بار میشم میخواستم بدونم تو این دوره ها که پریود نمیشم نزدیکی داشته باشم حامله هم میشم یا نه چقدر امکان بارداری هست 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  

ممکنه

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر احتمال داره ینی واقعا میشه یا نه 

همونقدر که ممکنه باردار بشی احتمالم داره که نشی.. اتفاقیه دیگه یدفعه میبینی دقیقا همون ماه اول میگیره یدفعه میبینی بعد دو سالم‌ نمیشه.. اگه بچه نمیخای مطمئن حلوگیری کن اگه م مشکلی نداری ک اصلا جلوگیری نکن معمولا اونا ک تنبلی تخمدان دارن دیر باردار میشن نمونه ش خود من ک یکساله منتظرم..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
همونقدر که ممکنه باردار بشی احتمالم داره که نشی.. اتفاقیه دیگه یدفعه میبینی دقیقا همون ماه اول میگیر ...

می‌دونی میترسم پریود که نمیشم حامله هم نشم برا همون میپرسم 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
می‌دونی میترسپریود که نمیشم حامله هم نشم برا همون میپرسم

عزیزم سعی کن مدام ورزش کنی منکه اینجوری بودم پریود نشدم امپول زدم ماه بعدش باز سی روز شد پریود نشدم شوشوم گفت برو امپول بزن منم گفتم چند روز دیگه مدام ورزش کردم گرمیجات خوردم پونه زعفرون حمام آب داغ رفتم خداروشکر پریود شدم این ماهم اقدامم خداکنه باردار باشم

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗
عزیزم سعی کن مدام ورزش کنی منکه اینجوری بودم پریود نشدم امپول زدم ماه بعدش باز سی روز شد پریود نشدم ...

ایشالا