2777
2789

سلام مامانایه گل

هم مامان نی نی اولیا مثه خودم

هم مامانایه باتجربه

گله و شکایت نمیخوام بکنم پس سخن و کوتاه میکنم

من مدت ها خواننده خاموش بودم

تا پارسال حامله شدم و حس کردم باید وارد نی نی سایت بشم که بتونم از بقیه کمک بگیرم

ولی میدونید که فقط مسائل مادرشوهری و جاری و خیانت پر بازدیده

و اگه مشکلی پیش بیاد کسی نیست کمک کنه

با خودم گفتم که یه تاپیک جامع بزنم با کمک همه ی مامانا که بتونیم به کسایی که مثه من تجربه بچه داری ندارن کمک کنیم...

بچه ها هر چیزی که نوشتم دیدید کامل نیست یا شما چیزه بهتری بلدید یا من اشتباه میکنم لطفا ریپلای کنید و درستشو بگید

هم من یاد بگیرم هم بقیه مامانا

کلی دوستون دارم

😍😍😍

تجربه های زمان بارداری تا زایمان و تولد نی نی

لطفا سن و تعداد نی نی هاتونم بگید تا اگه کسی شرایط شمارو داشت راحت تر ازتون کمک بگیره

راجعبه هر موضوغی که میخواین صحبت کنید سر تیتر بزنید

تا کسایی که نیاز دارن بهش مراجعه کنند

😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه تا ۱۰ ماه هر سوالی داشتید تگ کنید میام 😊

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

از خودم شروع میکنم

پنج ساله ازدواج کردم و پارسال تصمیم به بارداری گرفتیم.همسرم استرس داشت که نتوتم از پس بچه یا شرایط حاملگی بر بیام.و به یک دکتر زنان با تجربه که آقاست مراجعه کردیم

خیلی راهنماییمون کرد و خلاصه تصمیم گرفتیم که اقدام کنیم

بهم گفت روز ۱۴ پریودت یه سونو انجام بده تا معلوم بشه تخمکت چه وضعیتی داره

منم انجام دادم .پریودم همیشه منظم بود و واسه این زیاد سختی نکشیدم

روزی که رفتم واسه سونو خانم دکتر گفت که تخمکت آزاد شده و برای لقاح آماده است اگه اقدام کتی و شرایط مناسب باشه باردار میشی

خلاصه من با اولین اقدام باردار شدم(انشالله واسه همه همینجوری بسه

😍😍😍

نی نی من پسره و من کلی جنب و جوش داشتم خداروشکر بارداری سبکی داشتم.ویارو اینا نداشتم به غیر از دو بار که انقد تحرک داشتم که حالم بد شد پس توصیه میکنم تو بارداری حتی اگه استراحت مطلق نیستید به خودتون برسید و استراحت کنید

اولین باری که حالم بد شد ۲ ماه باردار بودم و انقد با همسرم اینور و اونور رفتم که وقتی رسیدن خونه پادرد عجیبی گرفتم تا یه روز صبر کردم و درد امونمو برید

به دکترم زنگ زدم بهم گفت شیاف پروژسترون استفاده کن شک به سقط داشت یه شبم بیمارستان بستری شدم ولی خداروشکر چیزی نبود

یه بارم اواخر ۶ ماهگیم بود کهدکترم گفت داری چاق میشی مواظب باشو اینا منم دو روز پشو هم مسیرایه طولانی رو پیاده روی کردم و....حالم بهم خورد.پس توصیه میکنم خودسرانه کاری نکنید.پیاده روی و تحرک بالا واسه ماه آخره مخصوصا کسایی که میخوان طبیعی زایمان کنند

چه بسا من زایمان زود رس میکردم

😍😍😍

ما هم کلی دوست داریم 

چشم🌸

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

خلاصه بارداری به انتها میرسید و من به خواسته خودم و مخالفت پزشکم زایمان سزارینو انتخاب کردم.من دو تا میوم داشتم و میخواستم که اونا برداشته بشن

تو بیمارستان بهم گفتن که میخوای از پمپ درد استفاده کنی و من ۴۰۰ تومن پمپ درد و خریدم ولی تجربه شخصیه من این بود که خیلی دردم زیاد بودو شیفم حتی یواشکی استفاده میکردم خودشون که میگقتن به خاطره جراحیه میوماست...الله و اعلم نمیدونم چقد درست بوده

اگه کسی تجربه مشابه منو استفاده پمم دردو داشته بگه لطفا...

😍😍😍

ببخشید بچه ها نمیخونم پستاتونو تجربه های خودمو نوشتم آماده دارم تا الانو میزارم

تا هی نیان بگن میهواد پر بازدید بشه😏

پر بازدید فقط واسه چرندیاته مطلب ارزشمند نه🤨😞

😍😍😍

خلاصه نی نی ما دنیا اومد خیلی ریزه میزه بود خودمم البته اینجوریم

دو کیلو پانصو پنجاه گرم وزن داشت با اینکه سره وقت دنیا اومده بودو منم که خیلی به تغذیه میرسیدم و قسمت اینجوری بود.یه هفته قبل زایمان خودمو بستم به ترنجبین و خاکشیر وتخم شربتی

نی نی جانم فروردین دنیا اومد و هوا کمی سرد بود هنوز

ولی من دمای اتاقو بیشتر از ۲۵ نگه نمیداشتم و خداروشکر زردی نگرفت

😍😍😍

برسیم به شیر دادن

وااای که چقد سخت شیرم راه افتاد تقریبا یه هفته طول کشید

مامانایی که نی نی تو راه دارید باید تحمل کنید

کرم شقاق سینه رو از قبل تهیه کنید بعد هر بار شیر دادن استفاده کنید که دردایی که من کشیدمو نکشید

من همزمان شبا به پسرم شیر خشک ببلاک هم میدادم

ماه اول تجربه نداشتم و دکتری که برای پسرم انتخاب کردن اصلا خوب نبود هیج توضیحی ننیدادو منکلی بهش گشنگی دادم ماه اول نزدیک۷۰۰ گرم اضافه کرد که دکتر دومی که بردم گفت کمه و کلی راهنماییم کرد ماه دوم اوج رشدش شد و ۱۴۰۰ اضافه کرد

بعد شیرم بع یک باره کم شدو من ریزش مو شدید گرفتم جوری که جلو موهام همه رفت

با همسرم به مزشک پوست و مو مراحعه کردم که گفت دارویی که بهت میدمو تو شیر دهی نمیتونی استفاده کنی منن حدود ۴ ماه به پسرم شیر دادم و الان شیر خشک گیگوز میدم

ماه سوم که بردمش دکتر ۶۰۰ گرم فقط استفاده کرد.و دکتر گفت بخاطره شیرته که کمه و بیشتر باید شیر خشک بدی

که همسرم گفت کلا شیر خشک بخوره.چون همش بچه خسته میشد از مکیدن چیزی توش نبودن

😍😍😍

اینجانب مادرخانومی هستم یک مادر سزارینی😉😁

پسرم دوسال و سه ماهشه.

درزمینه  تغذیه دوران بارداری زایمان وفاویسم و شیرمادرو کودک بدغذا وختنه و افزایش وزن کودک و زودزبان باز کردن کودک و ارتباط مادرو کودک و ترک دادن یک رفتار بد وازشیرگرفتن کودک و از جیش گرفتن و....تجربیات مفیدی دارم که اگر کسی نیاز داشت درخدمتش هستم.😊تگ کنید با سرمیام❤❤

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

حالا برسیم به مشکلاتی که ناخواسته یا ما باعث بوجود اومدنشیم یا نی نی خودش دچارش میشه

پسره من بچه آرومی بود تا ده روزگیش راحت نیخوابیدو شیر میخورد ولی یه مشکل داشت که آروق به راحتی نمیزد و ما خسته میشدیم میزاشتیمش زمین

که همین باعث شد از ۱۸ روزگیش بفهنیم کولیک گرفته.دو تا دکتر عوض کردیم تا دکتری که الان میریم پیشش با راهنماییاش باعث شد درمان بشه

من قطره کولیف استفاده کردم که اصلا خوب نبود

قطره کولیک ایز و پدی لاکت استفاده کردم که خیلی روش تاثییر داشت ولی مسرم کولیک ایزو دوست نداشت

از یک ماهگی به بعدم فقط گریپ میکسچر دادم که بهش ساخت

😍😍😍

حالا برسیم به خوااااب که خیلی مهمه

خیلی سختی کشیدم که خوابشو منظم کنم تقریبا از اواخر دو ماهگی خواب شبش سنگین تر شد و واسه شیر بیدار میشه

از ساعت ۷ به بعد نمیزارم بخوابه و انقد باهاش بازی میکنم تا خسته شه.یه چند شبم بردیمش حموم

دو هفته اول دنیا اومدنش رو تخت کنارمون خوابید

و تا دوماگیش رو زمین چون خیلی میترسیدم

ولی از دو ماهکیش دلو زدم به دریا رفتیم تو تختمون و اونن گذاشتیم تو گهواره نی نی تابشو بغل تخت گذاشتیم هفته دیگه ۴ ماهش میشه و میخوام کم کم جداش کنم و بزارم تو اتاق خودش بخوابه البته تا یه مدت پایین تختش میخوابیم امیدوارم که موفق بشیم...بهتون خبرشو میدم حتما

😍😍😍

نحوه قطره دادن:

قطره آد و ...باید قبل شیر به نی نی بدین که حالش بد نشه و جذب بشه

ولی من خودم گریپ میکسچرو بین شیر و یا انتهاش میدادم رو جعبه اش اینجوری نوشته

😍😍😍