2777
2789
عنوان

بله برون داداشم😻💋

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 51 پست

من اصفهانم  عید عقد کردم. برام کله قند بزرگ تزیین شده با دوتا کله قند کوچیک عقد  اوردن. چادر سفید. انگشتر نشون که نگین داره. شیرینی تر و سبد گل. خب همه اینا ست بود و صورتی کمرنگ بود چادر و اینا رو هم تو جعبه های مخصوص بله برون بود که صورتی بود. البته اونشب ما محرم شدیم و یه صیغه خوندیم هفت ماه بعد عقد کردیم

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد عقد کادو چی باید بدیم  اصلا هیچی نمیدونم😢 بعد انگشتر بله برون و کی باید بده به عروس؟

وقتی مهریه مشخص شد و کل زدن و تبریک گفتن مامانتون انگشتر رو دست دختر میکنه تا همه بدونن این خانم دیگه نامزد داره،یا اگر اپن مایند هستید خود پسر انگشتر رو دست دختر میکنه

بعد عقد کادو چی باید بدیم  اصلا هیچی نمیدونم😢 بعد انگشتر بله برون و کی باید بده به عروس؟

مامانت خودش نمیدونه؟ تو فامیل کسی عروسی نکرده؟ کادو سر عقد فامیل های نزدیک طلا میدن. معمولا مادر داماد انگشتر نشون رو دست عروس می‌کنه یا خواهرش هم میشه.

من اصفهانم  عید عقد کردم. برام کله قند بزرگ تزیین شده با دوتا کله قند کوچیک عقد  اوردن. چا ...

چ جذاب

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
مامانت خودش نمیدونه؟ تو فامیل کسی عروسی نکرده؟ کادو سر عقد فامیل های نزدیک طلا میدن. معمولا مادر دام ...

مامانم‌نمیدونه 

ما فامیلامون همه مجردن 

من تو فامیلای بابام بزرگترم که ازدواج کردم.فامیلای مادریم چن نفر که ما تو این مراسمات نبودیم

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
مادر شوهر دست عروس میکنه

مرسی عزیزم

وقتی مهریه مشخص شد و کل زدن و تبریک گفتن مامانتون انگشتر رو دست دختر میکنه تا همه بدونن این خانم دیگ ...

نه اونا مذهبی هستن 

چقد خوب توضیح دادی مررررسیییی

استارتر یه بار دیگه میگم خوب گوش کن😁

انگشتر نشون

چادر سفید

گل و شیرینی

اینا از واجباته باید ببرین..

بعداز اینکه صحبتا انجام شد و همه‌چی تموم شد، مادرشوهر انگشترو میده عروس..

اگه بعداز بله برون میرین خرید عقد که هیچ، اما اگه قبلش میرین، خب میتونین همون خریدارو شب بله برون به عنوان هدیه ببرین خونشون..ما خودمون این کارو نکردیم..

واسه عقدم که زیرلفظی میدین..حالا یه چیز سبکتر بدین، نمیخواد خیلی سنگین باشه...اولین بارم که اومد خونتون به عنوان پاگشا سکه‌ای چیزی بدین.

🖤

نه اونا مذهبی هستن  چقد خوب توضیح دادی مررررسیییی

فدات گلم،اگر بازم سوالی بود بپرس

من خودم تک دختر بودم و کسی نبود واسم چیزی توضیح بده،نه دختر تا حالا شوهر داده بودیم نه پسر زن داده بودیم که بلد باشیم،خیلی سختم بود واقعا ،واسه همین هرکی بپرسه کامل بهش میگم تا استرس نگیرش

الانم همونه،این خانوم رو جو گرفته😂

جو گرفته چیه خانوم محترم

منم منظورم همون چیزاست ولی خوشگل و شیک تزئین کنن😄

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
استارتر یه بار دیگه میگم خوب گوش کن😁 انگشتر نشون چادر سفید گل و شیرینی اینا از واجباته باید ببر ...

فداتشم عزیزم 

خوب شد گفتین انگشترو الان به مامانم گفتم 

مررسی عزیزکم😚

فدات گلم،اگر بازم سوالی بود بپرس من خودم تک دختر بودم و کسی نبود واسم چیزی توضیح بده،نه دختر تا حال ...

عزیزمی دوست خوبم

یه سوال دیگه دارم😊

خونه ما بااونا چن ساعتی فاصلس .بعد بخاطر شرایط کاری بابام نمیتونم زیاد بریم اونجا بمونیم 

نهایت دو سه روز بله برون وعقد وخرید .عقد محضریه.

خاستم بپرسم وقتی گروه خون رفتن حتما باید برن مشاوره و جوابش فرداش میاد یا مشاوره اجباری نیس و جواب گروه خون و همون موقه میدن و میشه بعداظهرش عقد کرد