2777
2789
عنوان

بله برون داداشم😻💋

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکا باشه عزیزم،امیدوارم عاقبت بخیر بشن در کنار هم یه نشون باید ببرید،یه پارچه چادر سفید،یه شال ی ...

مامانم یه انگشتر خریده ولی میخاد بعد عقد اومد خونمون بده بهش.حالا باید حتما برا بله برون بدیم بهش؟

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
انگشتر نشون رسم ندارین؟🤔

نشون واسه وقتی که میخان نامزد بمونن 

نه عقد

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
مامانم یه انگشتر خریده ولی میخاد بعد عقد اومد خونمون بده بهش.حالا باید حتما برا بله برون بدیم بهش؟

بله،پس نامزد میکنید نمیخواید نشون بدید؟انگشتر نامزدی مهمترین چیزه،مامانت واسه بعد از عقد یه چیز دیگه بگیره،

نشون نبرید نامزدی اعلام نمیکنن گلم،حتما باید ببرید،

مثل این میمونه عقد بدون حلقه باشه

انگشتر نشون که همه میدن. بعد عقد کادو پاگشا میدن . 

بعد عقد کادو چی باید بدیم 

اصلا هیچی نمیدونم😢

بعد انگشتر بله برون و کی باید بده به عروس؟

مگه میشه بله برون بدون نشون اصلا وجود نداره میشه واسه پاگشاش سکه بده ربع یا نیم حالا بستگی به وضع مالیتون 

بله،پس نامزد میکنید نمیخواید نشون بدید؟انگشتر نامزدی مهمترین چیزه،مامانت واسه بعد از عقد یه چیز دیگه ...

مرسی از راهنماییتون 

نمیدونستم واقعا