2777
2789
عنوان

خانواده شوهر🙄

274 بازدید | 21 پست

سلام. من تقریبا دو ساله توی عقدم همیشه خانواده شوهرم موقعی که مراسمی دارن چه خانوادگی چه زنونه فقط به شوهرم زنگ میزنن. میگن به نجمه بگو بیاد. به خودشون زحمت نمیدن حداقل به من زنگ بزنن اخه هماهنگ کردن مهمونی ها کار خانوماست. شوهرمم بیخیاله نه طرفداریشونو میکنه نه بهشون چیزی میگه که رفتارشون رو عوض کنن. به نظرتون چیکار کنم؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندبار نرو

پرسیدن چرا نیومدی بگو کسی بهم زنگ نزد،مثلا به مادرشوهرت بگو شما باید زنگ بزنین مراسمارو بهم بگین تابیام،من ازکجا بدونم کی مراسم دارین

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
چندبار نرو پرسیدن چرا نیومدی بگو کسی بهم زنگ نزد،مثلا به مادرشوهرت بگو شما باید زنگ بزنین مراسمارو ...

بلاخره شوهرشه از نگفتن ک بهتره الان ب خانمش بگن باز میگه چرا ب شوهرم نگفته همش دنبال حرفیم ماها خدایی 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃
بلاخره شوهرشه از نگفتن ک بهتره الان ب خانمش بگن باز میگه چرا ب شوهرم نگفته همش دنبال حرفیم ماها خدای ...

نه آخه درستش اینه که زنگ بزنن به استارتر بگن

نمیگم باید ولی بهتره که به خود استارتر بگن

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

واسه منم اینجوری بود 

به شوهرم گفتم دیگه به خودم زنگ میزنن

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

منم اوایل ناراحت میشدم بعد دیگه کم کم عادت کردم ‌ الان منم بخوام اونارو دعوت کنم به شوهرم میگن زنگ بزن بهشون بگو بیان 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
نه آخه درستش اینه که زنگ بزنن به استارتر بگن نمیگم باید ولی بهتره که به خود استارتر بگن

حرف شما درسته ولی فرق نمیکنه مهم گفتن ادم بخواد این چیزارو ب دل بگیره خدایی افسردگی میگیره 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃