2777
2789
خوشبحالتون پسر من اصلا همکاری نمیکنه

زمان نیاز داره! شنیدم پروسه ی از پوشک گرفتن حدود شیش ماه طول میکشه! ولی اگه الان همکاری نمیکنه اذیتش نکن! صبر کن دو سه هفته ی دیگه دوباره امتحان کن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

22ماهشه.  ظهرها 2روز میخوابه. خشک خشک تا پامیشه میگه دستشویی.  اما شب ها خیس پوشکش تا بیدا ...

شبا قبل خواب اب نده ببرش جیش کنه بهشم بگو مامانی جیش داشتی بیدارم کن بریم دستشویی شاید جواب داد

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
این کارم کردم بدش نمیاد شلوارش خیس بشه

نه منظورم تو شلوارش نبود تو حموم موقع اب بازی مثلا

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
شبا قبل خواب اب نده ببرش جیش کنه بهشم بگو مامانی جیش داشتی بیدارم کن بریم دستشویی شاید جواب داد

همسرم میگه فعلا روزها پوشک نکن.    شب ها موقع خواب ببندش تا عادت کنه. اخه یه شیشه شیر میخوره قبلخواب😐

همسرم میگه فعلا روزها پوشک نکن.    شب ها موقع خواب ببندش تا عادت کنه. اخه یه شیشه شیر میخو ...

اها ولی یکم تلاش کنی میگیریش نزار عادت کنه به شب خیس بودن

میشه بپرسم چه اتفاقی افتاد یا شما چه برخوردی داشتین واسه اصلاح رفتار خودم میپرسم

راستش من ۲۴ماهگی گرفتمش همه ی راهکارها را رفتم بازش گذاشتم از اول چون میگفتن اگه شب ببندی عادت نمیکنه شبها شورت اموزشی میپوشیدم روزها میبروم کل خونه را نجی کرد ولی طاقت اوردم بعد دو ماه یاد گرفت دیگه بلد بود انقدر ذوق میکردم بعد مجبور شدم یه هفته از مادرم پرستاری کنم صبح تا عصر خونشون بودم یکدفع جیش کرد به روش نیوردم ولی هی تکرار کرد جوری که یکی که خیر سرش درس هونره بود گفت بچت لج کرده یه کم قاطع باش قهر کن دعواش کن ولی بدتر شد رفتم نشاور گفت اولا باید سی ناهگی اقدام میوردی بعدم بعد پوشک گرفتن نباید هیج تغییری توی خونه میدادی یا مسافرت یا اثاث کشی گفتم من فقط خونه تکونی کردم یک هفته خونه مادرم بود گفت همون،بعد دقیقا الان شش ماههدهر وقت دلش بخاد و لج کنه جیش میکنه اوایل که بدتر بود پی پی میکرد شورتشو در میورد میریخت رو فرش 😢انقدر زجر کشیدم تا فعلا فقط شده جیش ولی هنوزم درست نشده با اینکه راهکار ها هر خاله زنک و مشاوره ای را رفتم ولی خب اگه از همون اول با مشورت مشاور پیش میرفتم اوضاعم این نبود چون نمیخاستم مثل من اذیت شی این همه تایپ کرد از شدت حرص خوردن تو این مدت شش ماه سی کیلو اضافه کردم😭