2777
2789

سلام مامانای ناز و خوشکل...😍

مرکز سونوی غربالگری خوب تو تهران بهم معرفی کنید نمیخوام از جاهایی باشه که الکی شلوغن و اسم در کردن.دوست دارم جنسیت رو هم بگن بهم ۱۲ هفته به بعد برم بهتره؟؟

برای آزمایشش میخوام برم نیلو؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غربالگری همون سونو سلامته ؟بعد هزینش چقدره حدودا؟

آره دو تا غربالگری هست.یکی هفته ۱۱ تا آخر هفته ۱۳ که میشه غربالگری اول که ضخامت پشت گردن جنین و استخوان بینی چک میشه برا سندرم داون و ... بررسی میشه.یکی هم هفته ۱۶ تا ۲۲ فک میکنم باشه که تو اون همه اعضای جنین کاملا بررسی میشه.

سونو بسته به اینکه کجا بری هزینش از صد تومن تا چهارصد تومن متفاوته.آزمایش غربالگری اول هم ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزینشه.البته فقط دو مورد اصلی رو اگه نوشته باشن

دکتر من برا ۱۱هفته و۴روز نوشته نمیدونم برم یا نه اخه اینجاهمه۱۲ب بعدمیرن

برا منم ۱۱ هفته و دو روز نوشته بود ولی من میمونم ۱۲ هفته و ۴ تا ۶ روز برم به نظرم بهتره.فرقی نمیکنه هر کی رفتی فقط نهایت تا اوایل هفته ۱۳ بری بهتره چون جواب سونو رو باید ببری آزمایشگاه تا آزمایشو بدی و اونم دو سه روز میکشه جوابدهیش.نتایج رو قبل ۱۴ هفته باید به دکتر نشون بدی تا خدای نکرده اگر مشکلی داشت دیر نشده باشه...

سونوگرافى صدرا انجام بديد ازمايش هم نيلو

سلام.اتفاقا سه روز پیش برا چند روز بعد از صدرا وقت گرفتم هم قیمتش به نسبت جاهای دیگه الکی گرون نیست هم دکترشو تعریف میکنن.آزمایشم رو هم نیلو میرم.انجام دادم میام میگم چه طور بود.ممنون از راهنماییتون❤❤❤