خانما لطفااگه میشه کمکم کنین برا تیرگی زیربغل من چیکارکنم؟برم دکتر بالیرز میشه کاری کرد یا ازین ماسک گیاهی نتیجه میگیرم یا کرمی چیزی؟؟خسته شدم اذیت شدم لطفااگه میشه راهنماییم کنین منم برا حل مشکلتون صلوات میفرستم
کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین یا موم اپلاسیون کن خیلی خوب میشع تیغ و ژیلت نزن
فقط ی بار عرق سوز شدم اونم تو 15سالگی اینا،ازونموقع دنبال درمانم خیلی اذیت شدم نمیدونم هزینه کنم نتیجه میگیرم یا نه
کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
باید لیزر کنی یا اپیلاسیون تا ریشه موها از بین بره،بعد برو داروخانه کرم روشن کننده کشاله ران و زیر بغل بگیر،مارک خوب بگیر تا زودتر تاثیر کنه،ایرانیا اصلا اثر ندارن،بعد حدود سه تا چهار ماه بزن تا با پوست بدنت همرنگ بشه عزیزم،
باید لیزر کنی یا اپیلاسیون تا ریشه موها از بین بره،بعد برو داروخانه کرم روشن کننده کشاله ران و زیر ب ...
ینی با کرم حل میشه؟اخه خیلی امتحان کردم
مرسی دوستم درما لاین زدم من،خوب بود و نتیجه گرفتم، ولی باید حداقل دو ماه بزنی
قیمتش در چ حدوده