2777
2789
عنوان

نگرانم میشه بیاین

455 بازدید | 28 پست

سلام من دیروز بیبی چکم هاله انداخت امروز صبحم امتحان کردم چندتا باز همه هاله انداختن..رفتم ازمایش دادم وبرگشتم لکه دیدم اندازه شاید ده تاقطره ولی رنگ تیره(ببخشید)😭😭😭😭😭الان زنگ زدم گفتم ازمایشم مشکوکه ۴۸ساعت بعد تکرار کنم..کسی بوده اینجوری؟؟؟

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اگه لکه های خون قهوه ای بوده احتمالا باردار نیستی..اگه لکه ها صورتی بود یعنی لانه گذاری انجام شده وباردااری البته خیلی هاهم موقع لانه گذاری لکه بینی ندارن در ضمن بیبی باید دوتا خط قرمز بیوفته...حالا ان شالاه که مثبت باشه گلم...موفق باشی

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
فعلا استراحت مطلق باش اگه بارداری سالم باشه ک خوب میشه قطع میشه اگه حاملگی پوچ ویا شیمیایی باشه ک خو ...

مرسی

من که همیشه برام حاله داره همیشه هم منفی شده ازمایشم...شما انشالله باردارین چرا اینقد استرس دارین استراحت کن انشالله که بتا بالا میره...تازه لانه گزینی کرده بتات کمه ۳ روز دیگه ۲۰۰ میشه

الهم صل علی محمد و ال محمد
ببخشید اگه لکه های خون قهوه ای بوده احتمالا باردار نیستی..اگه لکه ها صورتی بود یعنی لانه گذاری انجام ...

ممنون

من که همیشه برام حاله داره همیشه هم منفی شده ازمایشم...شما انشالله باردارین چرا اینقد استرس دارین اس ...

ان شاءالله😍😍ممنون

لک لانه گزینی نیس؟ اونم تیرس

لانه گذاری لکش صورتیه

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!