2777
2789

سلام. به تازگی یه آقایی که قبلا از خواهرم خواستگاری کرده و بهش ابراز علاقه کرده از من خواستگاری کرده و این حرکتش خیلی واسم عجیبه نمیدونم چه فکری کرده و اینکه الان شما اگه جای من بودید به عنوان یه انتخاب درموردش فکر میکردید یا نه؟

و الان هم چند روزیه جوابش رو نمیدم و در این مورد هم بهش چیزی نگفتم حالا چه عکس العملی باید نشان بدم 

لطفا راهنمایی کنید

خودتون و خواهرتون چند ساله هستین؟

چرا با خواهرتون به هم زدن؟

بهترین کار جواب ندادنه...به نظر من ادم حقیر و بدی هست که از دو خواهر خواستگاری کرده (هر چند در دو زمان مختلف)

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون و خواهرتون چند ساله هستین؟ چرا با خواهرتون به هم زدن؟ بهترین کار جواب ندادنه...به نظر من اد ...

من 26 خواهرم هم یک سال کوچکتر

خواهرم بهش جواب رد داده 

اونم الان بعد یکی دو سال این درخواست رو از من کرده 

من بودم بیدرنگ رد میکردم. مردی که به خواهرم چشم داشت الان بخوام باهاش ازدواج کنم بعدا همش فکرم درگیر ...

اره خب اینم هست درکل پسر خیلی مذهبی نشان میده و شرایطش خوبه ولی اصلا نمیفهمم با خودش چه فکری کرده یا اینکه الان که من جواب نمیدم احساس نمیکنه کارش بد بوده و خب خودم هم آدم حساسی هستم.الان با خودم فکر میکنم من اگه بخوام یک درصد هم بهش جواب مثبت بدم خب اینکه خواهرم درموردش چه احساسی داره و اینکه منم خواهرم رو خیلی دوست دارم خیلی اذیتم میکنه