2777
2789
عنوان

اعصابم بهم ریخته 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 22 پست
پس بهش کلک بزن بگو نترس وقتش نیست حامله نمیشم

هعی خدا پدرمو درمیاره بس که حساسه دعا کن واسم مامان بشم 😢

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز آزمایش بده مطمئن شی

میترسم ضد حال بخورم گفتم ۱۰ روز دیگه بگذره بعد آز بدم ولی زیر دلم خیلی تیر میکشه حالت تهوع شدیدم اذیتم میکنه مخصوصا صبحا از اینطرفم بی بی چکا منفی میترسم کیستی

چیزی داشته باشم 

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)
دعا میکنم برات ولی وقته نزدیکی بچسب بهش ولش نکن 

تمام تلاشمو میکنم دفعات بعد 😥

اگه خواستی بیا تا با جزئیات بگم

😂😂😂 

بیا پیام بده

میترسم ضد حال بخورم گفتم ۱۰ روز دیگه بگذره بعد آز بدم ولی زیر دلم خیلی تیر میکشه حالت تهوع شدیدم اذی ...

برو پیش دکترت مطمئنا تشخیصش بهتره کیست هم ترس نداره بعد چون قرص خوردی عوارض داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

برو پیش دکترت مطمئنا تشخیصش بهتره کیست هم ترس نداره بعد چون قرص خوردی عوارض داره

اخه دفعه اولمه بعد قرص اینجوری میشم 

حوصلم به هیچی نمیرسه نمیخوام برم دکتر چن سال پیش کیست رحم داشتم با آمپول آب شد دوباره نه 😭