2777
2789
عنوان

خانمها بیایید مشورت

106 بازدید | 11 پست

تازگی یه خونه ساختم. با پول خودم نه شوهرم. و برای دو ماه آینده کلی چک دادم. خونه ساحلیه و میتونم تابستون اجارش بدم تقریبا ۱۲ تومن دربیارم. و این دو ماه رو جایی رو خودم اجاره کنم بمونم. 

پس انداز هم دارم که چک ها رو باهاش پاس کنم اما پس اندازم رو‌به سختی جمع کردم و‌دوست ندارم خرج بشه

شما بودید این دوماه رو تحمل میکردید نرید خونه خودتون. البته ما هم صبح تا شب سرکاریم. هشت شب فقط میاییم خونه یه چیزی میخوریم و میخوابیم

جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم و‌شنیدم همه اش بازی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زندگی رویایی😶😑😐😑😶🙄

۱۲ ساله صبح تا شب دارم یه سره کار میکنم تا به اینجا رسیدم

اره اگه میتونید جایی بمونید بدین اجاره و پس اندازت فعلا دستت بمونه

اخه اگه بخوام جایی بمونم نمیتونم وسیله های خونم رو واسه دو ماه ببرم. باید فقط لباس ببرم

چرا آخه؟😑😐😶 احیانا تفریح هم میکنی؟ حالا دقیقا به کجا رسیدی؟

تفریح خیلی کم. خونه و ماشین و پس انداز و... همچی رو با تلاش خودم از صفر...

رویا من همه داستان زندگیتو خوندم و خوشحالم که الان در ارامشی و میدونم که چه زندگی  سختی رو پشت سر گذاشتی.......خداروشکر که میبینم باز داری تلاش میکنی و زندگیتو با اقا بهزاد میسازی.راسی منم عاشق ساختن یه خونه ساحلی هستم و امیدوارم بتونم یه روز به ارزوم برسم.من کرماشاه زندگی میکنم.

رویا من همه داستان زندگیتو خوندم و خوشحالم که الان در ارامشی و میدونم که چه زندگی  سختی ر ...

ممنون. ایشالا به آرزوتون برسید