2777
2789
عنوان

این ینی چی؟

1668 بازدید | 17 پست

خانم........ ابلاغیه الکترونیکی شماره....... در سامانه الکترونیکی ابلاغ قرار گرفت تاریخ ابلاغ 12 /5/  98. 

خواهش میکنم راهنماییم کنید 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

براتون ابلاغیه صادر شده تو سامانه ثنا ....مشکل دادگاهی داشتین؟

ینی امروز باید برم دادگاه یا ابلاغیه میاد در منزل؟ 

لطفا گزارش بزنید برای همه تاپیک هام تا حذف بشه.

عزیزم 

نی نی یار گفتن اونایی ک گزارش میزنن خودشون قطع کاربری میشن 

ساعت ۱۲ببعد ی نی نی یار جدید اومده فقط تاپیک حذف میکنه اونجا باید لینک بذارید 

نه برین کافی نت رمز تونو میدین پرینت ابلاغیه رو بگیرین بعد مشخص میشه ابلاغیه تون چی هست نیاز نیست بر ...

مطمئنید؟ ببخشید جسارت نباشه 

مطمئنید؟ ببخشید جسارت نباشه 

اره مطمئنم چون شوهرم مدتی درگیر همین کارای دادگاهی بوده روالشو میدونم حال دیگه اختیار با شماست ولی وقتی سامانه ثنا ثبت نام کردین و براتون پیامک میاد اصلا تا روز جلسه دادگاه نیاز نیست برین الان پرینت ابلاغیه رو بگیرین مشخص میشه متن ابلاغیه ..........دیگه درستش همینه بازم خودتون میدونین

اره مطمئنم چون شوهرم مدتی درگیر همین کارای دادگاهی بوده روالشو میدونم حال دیگه اختیار با شماست ولی و ...

ممنون خانوم خوشگله خیلی لطف کردید ببخشید ناراحت نشید دیشب اصلا نتونستم بخوابم الان پیامک اومد بیدار شدم استرس گرفتم عذرخواهم 😘

عزیزم  نی نی یار گفتن اونایی ک گزارش میزنن خودشون قطع کاربری میشن  ساعت ۱۲ببعد ی نی نی ی ...

معرفی کن لطفا

💐من💐دختر💐بارونم  💐 من💐همان💐هوای 💐بارونی  💐 ام💐من💐همان💐بوی💐نم💐بارونم💐