2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند ساله ازدواج کردی مگه؟؟؟ایشالاااا خدا ۲ قلو بده بهت😅

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

انشاا... بزودی نی نی دار بشی عزیزززم یادمه منم سال ۹۶همین تاپیکو زدم یک ماه بعدش یه نی نیه خوشمل خدا بهم داد که الان کنارم خوابیده 😊

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

۴سال ونیم اوایل عروسی دیسک کمر داشتم جلوگیری کردم نزدیکه ۵ماه بعدآمپول سرخجه زدم جلوگیری کردم بعدش دیگه جلوگیری نداشتم الانم ۳۰ماهه نی نی میخام شایدم بیشتر😭۶ماه بعداقدام نشد رفتم دکتر خودم گفتن مشکل نداری سونو آزمایش دخیره تخمدان همه جی خوب شوهرم رفت گفتن واریکوسل واسه درمان همکاری نمیکرد چقد گیاهی مصرف کردیم نشد یه دکتر رفتم گفت آی وی اف اینا خوب نیست داروخوردیم نشد شوهرم پارسال به خاطرتو روده که داشت واریکوسل عمل کردمهرماه که خبری تشدگفتیم بریم رویان رفتیم رویان شوهرم آزمایش داد مورفولوژی۱درصدنرمال خودم آزمایش دخیره تخمدان دادم 0/8پایین بود به صورت کاملا عجیب یک سال ونیم پیش ۳/۵بود الان اینجوری هورمون ام نرماله ذخیره اینجوری خیلی ناراحتم

اصلا فکرنکنم با وصعیت من وشوهرم کمک باروری های ای وی اف اینام کمک کنه به ماخسته ام خسته ۳۰سالمه شوهرم ۳۳ازنطراعصاب داعونم خانواده خودم خیلی بهم استرس وفشارواعصاب خوردی واردمیکنن دوست دارم برم بمیرم راحت شم 

عزیزم اتفاقا منم شوهرم واریکوسل داشت خودمم کیستو پولیمو اینا خیلی گرمیجات خوردیم خیلیییی شوهرتو تقویت کن تا میتونید صبحانه گردو کنجد عسل بخورید!شیرموز با مغزیجات درست کن!بخورید تو غذاهات فلفل دارچین زنجبیل بریز منم همه اینکارارو کردم تا شد!شوهرم خیلی ضعیف بود فقط عرق کاسنی حتما بخورید بخاطر گرمی !کاسنی سرده بعدم بچه دارشدنو جلو میندازه!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!