2777
2789
عنوان

واییی شما غنچتون شکوفا شده😂😂

137 بازدید | 19 پست

بچه ها جک بگین از سوتی هاتون تعریف کنین تا بخندیم امشب خندم گل کرده الکی و بیخود به تاپیکا دارم میخندم دعوام میکنن😂😂

واسه همین تاپیک زدم بگین جان من سوتی هاتون تا بخندیم کلا هرچی گفتین قبوله هاااا.؟!

چیز میزم نزدم فقط امشب حالم خوشه و خوشحالم شماهم همینجور اتفاق واستون پیش اومده که بیخود و الکی خوش باشین و بخندین😂😂😂

شوهرم دعوام میکنه قهر کرد روشو کرده اونور خوابیده میگه هعییی هرهرهرهرهرهر میخندی واسه چیزای الکی😂😂

مامانم میگه وقتی هم قنداق بودی هی میخندیدی میگفتم نکنه بچم مشکل داره😂😂😂

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم اینجورین  ولی من همیشه اینجوریم😂😂😂

منم بیشتر وقتا 

قبلنا دعوام میکردن گریه و ناراحتی ولی الان نه همش میخندم 

بیخودی خوشم شکرخدا😂😂😂

موقع حرص خوردنم میخندم😂😂

شوهرم حرصش میگیره میگه نصف شبی کنار من میخندی برو اونور من خستمه فردا باید برم کار ولی کو گوش شنوا😂😂😂

منم بیشتر وقتا  قبلنا دعوام میکردن گریه و ناراحتی ولی الان نه همش میخندم  بیخودی خوشم شک ...

آره خیلی خوبه

تازه من یه وقتایی تو خواب میخندم بعد باصدای خودم از خواب بیدار میشم!😂

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

مامانم میگه وقتی هم قنداق بودی هی میخندیدی میگفتم نکنه بچم مشکل داره😂😂😂

😂😂 بعضی وقتا اصن خنده نداره ولی بازم 

دیشب یکی اومد مغازه شوهرم زنه خورد به در شیشه ای رو زمین پهن شد همش داشتم قهقه میزدم شوهرم دعوا راه انداخت😂😂

😂😂 بعضی وقتا اصن خنده نداره ولی بازم  دیشب یکی اومد مغازه شوهرم زنه خورد به در شیشه ای رو زم ...

والا خنده داره😂

منم بودم از خنده پخش زمین میشدم

چرا مارو درک نمیکنن؟😂

آره خیلی خوبه تازه من یه وقتایی تو خواب میخندم بعد باصدای خودم از خواب بیدار میشم!😂

منم همینجور پس من دیونه نیستم فک میکردم فقط منم همش شوهرم میگه دیونه ای حرص ادمو درمیاری از بس میخندی یکم گریه کن دلداریت بدم😂😂😂

منم همینجور پس من دیونه نیستم فک میکردم فقط منم همش شوهرم میگه دیونه ای حرص ادمو درمیاری از بس میخند ...

😂😂😂👍👍👍