2777
2789
عنوان

بچه ها کی تعبیر خواب بلده؟

63 بازدید | 8 پست

من خیلی خواب میبینم که پرواز میکنم ...

یعنی خواب میبینم دارم میدُوَم بعد زیر پام خالی میشه و میرم بالا ... قشنگ حس پرواز ....

هر سال دوسه بار چنین خوابی میبینم

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

منم قدیما میدیدم دیگه نمیبینم،، قدیما آرامش روحیم زیاد بود، الان خیلی استرس دارم، شاید واسه اونه نمیبینم

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه حس خوبیه منم پرواز میخوام 

آره خیلی حس خوبیه ....

توی خواب حس میکنم با یه پرش میتونم برم برم بالاتر ... خیلی قشنگه ... فکر کنم بمیریم اونطوری باشه ....

تعبیرش مرگ نباشه؟

منم قدیما میدیدم دیگه نمیبینم،، قدیما آرامش روحیم زیاد بود، الان خیلی استرس دارم، شاید واسه اونه نمی ...

جدی؟

تو هم چنین خوابی دیدی؟؟؟ چه جالب ... چی دیدی؟

گوگل.  من از این خوابا زیاد میدیدم و اعصابم خراب میشد تو خواب انگار یکی پرتت کرده تو هوا و معل ...

نه ته ... من قسنگ میلط پرواز میکردم ... هرجا میخواستم میرفتم .... ترسناک نبود

جدی؟ تو هم چنین خوابی دیدی؟؟؟ چه جالب ... چی دیدی؟

آره میرفتم بالا همه چی کوچیک میشد اولش دوس داشتم خوابشو، ولی یهو تو خواب یادم میومد الان کجا دارم میرم، چجوری برگردم پایین خیلی حس بدی بود که از خواب میپریدم

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
آره میرفتم بالا همه چی کوچیک میشد اولش دوس داشتم خوابشو، ولی یهو تو خواب یادم میومد الان کجا دارم می ...

ولی برای من کاملالذت بخش بود ... مسلط و بدون ترس ...