2777
2789

شوهرم خوابه وگرنه ازش ميپرسيدم حفظه با ديالوگهاش😅

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپوووویللللللل تف ب من ک میام تو این تاپیکاااا    وای قلبمممم

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
       اسپوووویللللللل تف ب من ک میام تو این تاپیکاااا     & ...

مگه هنوز نديدي؟؟!!!

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

برخلاف قولشون عمل کرد دیگه، وارث اصلی اژدها و تارگرینها جان اسنو بود، جان بهش گفت باید عدالت رو اجرا کنی تا مردم در آرامش باشن ، گفت فقط سرسی رو بکش رو تخت آهنین بشین من نمیخوام، ولی اون همه مردم شهرو سوزوند بعد گفت بازم بامن باش، اونم زد ترکوندش چون فهمید اونم مثل بقیه فقط سلطنت میخواسته

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

دنریس اومده بود دنیا رو تغییر بده 

اما اونم مثل پدرش شاه دیوانه بود

تموم مردم بیگناهو ب خاک و خون کشید 

جان اسنو هم کشتش چون لیاقت نشستن رو تخت و پادشاهی رو نداشت

تیکر سربازی شوهرمه(شروع۱۹تیر۹۸)

دنریس(زن موسفید) در نهایت تبدیل به یه ملکه خشن و بی رحم شد،و باعث شد مردم بیگناه زیادی کشته بشن

برای همین جان اسنو تصمیم گرفت بکشدش

آخرش برن استارک پادشاه هفت اقلیم شد،جان همراه با تورموند به پشت دیوار مهارجرت کردن و سانسا هم ملکه شمال شد😐

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم