2777
2789
جان اسنو كاليسي رو با وجود اينكه عاشقش بود كشت چون فهميد ملكه ي عادل و لايقي براي مردمش نيست

آها پس یجورای حدسم درست بود احساس کردم خیلی مغرور شده بود دبگه مثل قبل مهربون نبود😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلشو دیدم ولی برام سواله جان اسنو عاشقش شده بود چرا کشت چون مغرور شده بود درسته؟؟

نه دیوونه شده بود ارثی بود، بابای دنی هم به پادشاه دیوانه مشهور بود ملتو میکشت بعد داداش سرسی کشتش

مگه هنوز نديدي؟؟!!!

فصل اخرررررممممم مونده بودددددددد من عادت دارم اول کتاب میخونم بعد فیلم این کتاب اخرششششش نخونده بودم لامصبوووو ندیدم ک الان لو رفتتتت دفه پیشم یچی دگ لو رفت ک الان یادم نیس ولی این دگ از یادم نمیرههههههههههه    تقصیر خودمههههه من رفتم اصنننن    

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

فصل آخر افتضاح بود همه چیز به بدترین و بی معنی ترین شکل تموم شد

ترجیح میدادم خودم آخر فیلم رو تو تخیلات خودم بسازم 

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم
فصل اخرررررممممم مونده بودددددددد من عادت دارم اول کتاب میخونم بعد فیلم این کتاب اخرششششش نخونده بود ...

نویسنده کتاب گفته پایان توی کتاب متفاوت با سریاله

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم
فصل اخرررررممممم مونده بودددددددد من عادت دارم اول کتاب میخونم بعد فیلم این کتاب اخرششششش نخونده بود ...

اینکه میگم فصل آخرش مثل کتابش تموم نشده🤔

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏
نویسنده کتاب گفته پایان توی کتاب متفاوت با سریاله

اصن خیلیی جاهاش متفاوته خیلی جذاب تره سیر داستان فرق داره خیلی وقتا ولی خب اخر فیلمم مهم بود برام ک لو نره حالا ان شالله ک یادم میره    

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
بچه هامن اين فيلمو نديدم تعريفشو خيلي شنيدم چطوره؟خوبه؟چندفصله؟چند قسمته؟كلا تموم شده؟ ازكجا دانلو ...

فیلم خیییییلی خوبیه

فصل آخرشو ی کم خراب کردن😬

۸ فصله 

بله کلا تموم شده

منکه سی دیشو گرفتم😋

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏