بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیدونم کتاب ناز بانو عشق ناصرالدین شاه رو خوندین یا نه ؟ تو اون مایه ها . که علاوه بر داستان اصلی با تاریخ کشور و بلایی که سر ایل قشقایی اومده هم کمی آشنا میشه آدم
اجتماعی، درام، تراژدی ، پایان امیدوار کننده با قارچ و پنیر اضافه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من قبلا داستان مینوشتم بعد ازدواج و بچه داری دیگه وقت نشد خیلی دوست دارم دوباره شروع کنم اما با بچه سخته تمرکز باید داشته باشم بچم نمیزاره حتی ارزوی یه کتاب خوندن مونده رو دلم تا کتاب رو باز میکنم بچم نمیزاره من دوست دارم واسه مطالعه و نوشتن داستان یه جای اروم و بی سرو صدا باشه تا تمرکز داشته باشم بچم دم به دقیقه حرف میزنه سوال میپرسه میگه بیا بازی اصلا نمیشه تمرکز کرد منتظرم بره مدرسه تا وقتم ازاد بشه بتونم مطالعه کتاب و داستان نویسی رو ادامه بدم من دوست دارم مثل جودی ابوت بشم