2777
2789

بچه ها حالم خیلی بده حس میکنم هیچکس صدامو نمیشنوه..

خدا هم اصلا انگار نمیبینه...خیلی مذهبی نیستم ولی بی قید بند هم نیستم...خدا هیچوقت صدام و نشنیده....چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم‌حسم‌این‌بود‌الان‌وهس‌ولی‌رفتم‌بالکن‌یکم‌با‌خدا حرف‌زدم

اروم‌شدم

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم با یکی صحبت کن سبک بشی

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

سعی کن به یه راهی فکر کنی که مشکلاتت حل بشه ، سعی کن اگر حسرت یه چیزیو داری به دستش بیاری

نزار افسرده بشی ،آهنگ شاد گوش بده فیلم طنز ببین،کارایی که علاقه داری انجام بده

خدایا ، دعای هر کی که واسم دعا میکنه قبول💛💚🙏
من درددل میکنم غصه میخورم و گریه میکنم باخداحرف میزنم عزیزم درکت میکنم هرکی یه مشکلی داره منم شرایطم ...

اخه خسته شدم از این همه گره مشکلات جورواجور...هر چی دردسر میاد میچسبه به من

ذکر‌حسبنا‌الله‌و‌نعم‌‌الوکیلم اروم‌میکنه‌ادمو

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

[QUOTE=99702272]اخه خسته شدم از این همه گره مشکلات جورواجور...هر چی دردسر میاد میچسبه به من[/QUOTدقیقا‌مننم‌همینم

منم دقیقا تو همین وضعیتم.

خیلی داغونم. نمیدونم چیکار کنم وقتی به چیزایی که اتفاق افتاده فکر میکنم دیوونه میشم. هیجکاری نمیتونم بکنم هیچکس نمیتونه واسم کاری کنه. 

امشب قرار بود یه اتفاقی بیفته ک از این وضعیت خارج شم اما نیفتاد و ناامید ترینم

به کمک خدا و قانون جذب، به تمام خواسته هام میرسم✌

منهم خیلی وقتا حال شمارو داشته و دارم مجبورن سر خودمو گرم میکنم.بهترین راه پیاده روی هست که خیلی کمک کنندست.تی وی میبینم و گریه ها هم کردم و رازونیاز

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم دقیقا تو همین وضعیتم. خیلی داغونم. نمیدونم چیکار کنم وقتی به چیزایی که اتفاق افتاده فکر میکنم د ...

منم منتظرم خبر کسی بودم خبرش باعث میشد از این رو به اون رو بشم اما نشده فعلا...هر چی التماس میکنم به خدا انگار نه انگار

منم منتظرم خبر کسی بودم خبرش باعث میشد از این رو به اون رو بشم اما نشده فعلا...هر چی التماس میکنم به ...

خدا...😏

منم کلی التماسش کردم اگع بدونی لنگ چه چیزیم! چیزیه که برای خدا خیلیییی خنده دار و مسخرس! با یه اشاره حل میشه😑 ولی تمام روحمو آزرده کرده. نابود میشم اینجوری.

امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم

به کمک خدا و قانون جذب، به تمام خواسته هام میرسم✌
خدا...😏 منم کلی التماسش کردم اگع بدونی لنگ چه چیزیم! چیزیه که برای خدا خیلیییی خنده دار و مسخرس! ب ...

دقیقا منم از اینجا رونده از اونجا مونده شدم خیلی خسته ام...مشکل منم خیلی کوچیک واسه خدا...اما کووووووو