2777
2789
عنوان

با شوهر عصبانیم چکار کنم ؟

453 بازدید | 20 پست

سلام خانوما . من ۷ ساله ازدواج کردم و یه دختر ۲و سال و نیمه دارم . خودم آدم صبوریم ولی بعضی وقتا هم زود رنج میشم . همسرمم آدم خوبیه فقط مشکلم اینه زود عصبانی میشه بد هم عصبانی میشه طوری ک چند روز باهام حرف نمیزنه تا برم التماسش کنم یادم نمیاد تاحالا ازم عذر خواهی کرده باشه همیشه من مقصرم بنظرش . الانم گفته اگه ب این رفتارت ادامه بدی طلاقتو میدم نمیدونم منظورش چیه بخدا تو هیچی براش کم نمیزارم . ماهی یبار هم رابطه نداریم . خوانوادش کوچکترین احترامی برای آدم قائل نیستن وقتی خودش نباشه ک دیگه بدتر ولی باز من احترام میزارم و چیزی نمیگم واقعا یوقتا کم میارم ازدواج دومم هم هست شوهر اولم معتاد بود جدا شدم . واقعا کاری خاصی هم نمیکنم ک عصبانی میشه دمدمی و بهونه گیره چکار کنم . خواستم جدا بشم گفت شده بچه رو بکشم نمیدم ببری شما بودین چکار میکردین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه لحظه فکرکردم راجبع شوهرمن حرف میزنی

شوهرمنم دقیقا همینه یهویی عین سگ‌پاچه میگیره سرمسائل بیخود همش کشش میده بزرگ‌میکنه قضایارو 

خستم کرده 

الان رفتیم بیرون جلوی خاله و عمو و‌مامانم انقدر عصبانی شد آبروم رفت 

چقدر سخت عزیزم مردای دمدمی و بهونه گیر خیلی بدن چون دل ادمو فقط میشکنن... نمیدونم راهکاری برات ندارم یکم دقت کن ببین با کدوم حرف یا رفتاری ناراحت میشه... از تمیزی خودت کم نزار مردا نمیگن ولی زود زده میشن اگه زنشون بوی خوب نده.. بیشتر تو رفتارو حرفات دقت کن

عزیزم عصبانی شدن مرد هیچ درمانی نداره یعنی هرکاری هم بکنی تا خودش نخواد خودشو کنترل کنه لاعلاجه. طلاق برای بار دوم اصلا خوب نیست شوهر منم زود عصبی میشه ولی بلافاصله عذرخواهی میکنه در آرامش همیشه بهش میگم ادم خوبی هستی ولی زود عصبانی شدنت خ رفتار بدی هست. زیاد سربسرش نزار با دخترت خوش باش اینطور ادمها همیشه رو وعصابن باید تحمل کنی همین

عزیزم عصبانی شدن مرد هیچ درمانی نداره یعنی هرکاری هم بکنی تا خودش نخواد خودشو کنترل کنه لاعلاجه. طلا ...

رابطه تون هم خ کمه یعنی چی ماهی یه بار. اتفاقا همین قضیه هم تووعصبی شدن مردها دخیل هست. بخاطر اون کوتاه نیا تو جلو برو و ازش بخواه اینم یه کم حالشو بهتر میکنه