2777
2789
عنوان

ازدواج با آقایی که تو عقد جدا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 83 پست

بستگی به ادم و علت جدایی داره این مشکل برای یه اقایی تو فامیلمون پیش اومد الان خوبن ولی خواهرشوهرم با یه اقای این مدلی عروسی کرد  طرف خیلی اذیتش میکرد بدترین قسمتش اینکه میگفت من از طلاق نمیترسم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشکالی داره ولی دلیل طلاقش رو پیدا کن

با اون خانومم صحبت کردم چیزی بهم نگف گف دوس ندارم راهنمایی کنم و این حرفا

فقط میدونم با مجوز تعویض شناسنامه ها بخاطر دوشیزه بودن اون خانوم جداشدن

Nurse🏥
باید دلیل قانع کننده برای جداییش داشته باشه  بعد خوب تحقیق کنید بعد ازدواج کنید

میگن دلیل جداییشون اینه ک از لحاظ اعتقادی و پوششی موافق هم نبودن اون خانوم اولش گفته ک تغییر میدم برا زندگیم ولی خب انگار سختش بوده و دوستای اجتماعی آقا داشته ک خب از نظر ایشون اذیت کننده بوده برا زندگی

Nurse🏥
با اون خانومم صحبت کردم چیزی بهم نگف گف دوس ندارم راهنمایی کنم و این حرفا فقط میدونم با مجوز تعویض ...

بلاخره ار دهن دوست و آشنا میتونی بفهمی دلیل جداییش و اختلافش با اون خانوم رو

بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅
بستگی به خودت داره. من یادمه از نوجوونی به این فکر میکردم که مشکلی ندارم با مردی که قبلا ازدواج کرده ...

آره اینو متوجه میشم احتیاج ب جلب اعتماد بیشتری دارن و این یکم سخته تو دوره آشنایی

Nurse🏥
بلاخره ار دهن دوست و آشنا میتونی بفهمی دلیل جداییش و اختلافش با اون خانوم رو

با یکی از اقوام نزدیک خانوم هم صحبت کردم

میگفتن از اول مشکل داشتن و بخاطر اشنایی خانواده ها باهم ازدواج کردن ولی هیچکدوم علاقه ای ب هم نداشتن و دیگه ادامه ندادن و این آقا مذهبیه و اون خانوم راحت و آزاده 

اینایی ک من شنیدم از زبون ایشون این بود

Nurse🏥

دختر هنوز  دوشیزه بوده یعنی  .نکنه پسر سرد  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
با یکی از اقوام نزدیک خانوم هم صحبت کردم میگفتن از اول مشکل داشتن و بخاطر اشنایی خانواده ها باهم از ...

خوب پس خوبه  ....اگه خودتم  مذهبی باشی عالیههههه 🤗

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خب چ پارامترایی ب نظرتون باعث میشه ی نفرعالی محسوب شه؟❤

پارامترهای اشخاص باهم متفاوته

من که ٢٠ ساله ازدواج کردم اما اگر الان بخوام ازدواج کنم

پارامترهام فکر کنم این ها باشن:

نهایت سه سال فاصله سنی

قد و قیافه در حدی که به دلم بشینه

کار ثابت داشته باشه و کار شیفتی نداشته باشه 

مستقل باشه از لحاظ روانی و وابستگی عاطفی شدید به مادرش نداشته باشه

باهاش شرط می کنم که نمی خوام از رابطه های گذشته اش بدونم فقط باید کاملا دل بریده باشه از دوست دخترهای سابقش 

خجالتی و درون گرا نباشه

...

شوهر من قبل از من نامزد داشت که خیلی هم نامزدشو دوسداشته بم نگفته بودن بعده عقد فهمیدم شوهرم وقتی فهمیدم من اون دختره رو میشناسم جریانو تعریف کرد برام کلی حرص خوردم و باش دعوا کردم ولی شوهرم همیشه قربون صدقم میره و بم میگه تو ارزشت خیلی از اون بالاتره اما بازم حرص میخورم اووف

دختر هنوز  دوشیزه بوده یعنی  .نکنه پسر سرد  

چون از دوشهر متفاوت بودن و مشکلاتم داشتن باهم تصمیم میگیرن رابطه ای نداشته باشن تا زمانیکه حل بشه و البته میلی هم ب هم نداشتن انگار

البته طبع خودمم نبستا سرده😁

Nurse🏥