2777
2789
عنوان

راه جذب مردان برای ازدواج

192 بازدید | 10 پست

سلام چرا بعضی افراد زود ازدواج می کند بعضی نه افراد دوست پسر دارن الان ازدواج کردن دختر ساده بدون ارایش بچشم نمیاد چقدر ظاهر مهمه اخلاق وتحصیلات چقدر مهمه چطور جذاب باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس چیزی که میگن.... ازدواج دخترها خیلی به خانواده خوب داستن تحصیلات یا زیبایی ربطی نداره.... یک کمی شانس هم دخیله...

خیلی دیدیم دخترهایی که هیچی ندارن نه ظاهر.. نه خانواده..نه تحصیلات.. حتی دختر پاکی هم نبودن زود ازدواج کردن...ولی یکی همه چی تمومه و قسمتش نشده...

اما برای جذب مردها... باید دنبال مردی باشی که مثل خودته...اگر مذهبی هستی تو مراسم مذهبی باش...اگر روشنفکری تو کتابخونه و جمع هایی که اینجور افراد هستن...و الی اخر...

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
اگه محیط زندگی محیط کوچک باشه چکار بکنه پارک محیط عمومی خوبه

تو شهرهای کوچیکتر... معمولا توی مجالس دخترها دیده میشن....چون ازدواج سنتی مرسومتره...

ولی مثلا تو تهران کم پیش میاد یکی بدون شناخت...بدون دوستی پاشه بره خواستگاری... 

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

امروز روز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه اس

ان شاالله ب زودی زود همه ی جوونا خوشبخت و عاقبت بخیر بشن و خیلی زود طعم خوشحالی و خوشبختی رو بکشن

ولی خدایی خیلی سخت شده ازدواج 

فقط معجزه و خواست خدا باید باشه

آیا واقعا رنگ قرمز باعث تحریک جنسی در مردان می‌شود؟ حتما تا به حال متوجه شده‌اید که اغلب اوقات، زنان برای جذب مردان و تحریک جنسی همسرشان از رنگ قرمز (مخصوصا در لباس‌های خواب) استفاده می‌کنند. روز عشق (ولنتاین) در سراسر جهان و کادوهای آن با رنگ قرمز تزئین می‌شود. عشق با نیروی جنسی در هم آمیخته است و رنگ قرمز گویا به نوعی این دو را به هم پیوند می‌دهد.