2777
2789

تعداد رای : 30
نظرسنجی
خودم اصلاح میکنم
19
63%
ارایشگاه میرم
11
36%
من آلوده ام اما نجاتم نده،که آلوده بودن به تو پاکیه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راسش ارایشگرا فقط یه موچین تکون میدن و یا مبادکه میگن‌...پولشو تمام برمیدارن .جدیدا هرماه یه ارایشگاه میرم‌و میگم لطفا فقط  دورشو بند بنداز دست به موچین نبر میخوام پر شن.پول مفت نمیدم😎دیدین چه زرنگم

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
من فقط سالی یه بار میرم ته موهامو یک سانت کوتاه می کنم کل کار من در آرایشگاه

خودم برمیدارم ولی ماملنم میگه برو ارایشگاه ابروهات چند سال دیگه خالی میشه.

زورم میاد پول بدم به ارایشگر😄

من آلوده ام اما نجاتم نده،که آلوده بودن به تو پاکیه...

قبلا ماهی دوسه بار میرفتم شده بودم انگار زنای جا افتاده از بس ابرمو نازک کرده بودن حالا یک سالیه گذاستم پرشد خودم اسپرت تمیزشون میکنم با اینکه باردارم خیلی میبیننم فکر میکنن مجردم

من خیلی حیفم‌ میاد پول بدم به آرایشگر 

خودم همه کارمو میکنم فقط کوتاهی جلو موهام میرم آرایشگاه حتی پشت موهام میدم مامانم کوتاه کنه 

عروسی چیزی باشه میدم موهامو سشوار کنن همین رنگم نمیزنم دیگه 😬

خودم برمیدارم ولی ماملنم میگه برو ارایشگاه ابروهات چند سال دیگه خالی میشه. زورم میاد پول بدم به ارا ...

از الان ابروهاتو تقویت کن. زیادم دست نبر توش. الان دیگه کسی ابروهاشو صاف و صوف درست نمی کنه. طبیعی تر باشه قشنگ تره 

من که موهای صورتمو برنمیدارم چون خیلی ضابع نیست ابروهامم خودم برمیدارم قشنگ تر از ارایشگاه

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)