2777
2789
عنوان

عفونت ادراری در بارداری

96 بازدید | 7 پست

بچه ها من 28 هفته ام

دو هفته پیش دکتر گفت عفونت داری و بهم سفلکسیم داد

استفاده کردم و بعد 6 از استفاده باز ازمایش دادم اما باز عفونت دارم

حالا چی کنم؟

خودتو هر دفعه میری دستشویی با سرکه و اب بشور و در طول روز دوبار خودتو با صابون بدون عطر بشور.تا میتونی تو خونه لباس زیر نپوش.نوره طبیعی هم استفاده کن همون واجبی ولی اسم سنتی نوره است.برا عفونت عالیه

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردارما میتونم استفاده کنم اینا رو؟

اره عزیزم منم چون دیدم بارداری گفتم دیگه فداتشم منم سر پسرم داشتم دکترم گفت تو سرکه و اب بشین تو حموم.بعدش هم تو افتابه یا یه بطری تمیز یه میزان سرکه و اب قاطی کن بعد هر بار دستشویی خودتو باهاش بشور

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
اره عزیزم منم چون دیدم بارداری گفتم دیگه فداتشم منم سر پسرم داشتم دکترم گفت تو سرکه و اب بشین تو حمو ...

بعد من هیچی سوزش اینا ندارم

حتی رنگ ادرام طبیعیه

فقط تو ازمایشه

بعد من هیچی سوزش اینا ندارم حتی رنگ ادرام طبیعیه فقط تو ازمایشه

همین شستشو با سرکه اب نمیزاره تشدید بشه و از بین میبره.