2777
2789

نظرتون چیه بازار شوش تهران وسایلاش چطوره تا حالا نیومدم گفتن خیلی خوبه قیمتاش نسبت به بقیه جاها چطوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم اونجور که میگفتن ارزون نبود، منم از شهرستان رفتم، ارزون نبود اصلا و چند تا خیابون اصلی رو رفتم. اسم دقیق مغازه رو بپرس از اینایی که ارزون خریدن. پارکینگ داره

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی

عزیزم بازار شوش فقط تنوعش زیاده چون تعداد مغازه ها بالاست. اما الوازمش اصلا اصلا واصلا مناسب تر از خصوصا شهرستان ها نیست و بعضا گرون تر. با توجه به مسافت شما و سختی جابجایی تون و هزیزنه رفت و آمودتون که مازاد میشه من اصلا توصیه نمی کنم. من که چندین بار رفتم وقتی برگشتم با قیمت خای جاهای دیگه مقایسه کردم دیدم ارزون تر که نخریدم گرون تر هم برام دراومده و رفت و امد هم....

خب پس فایده نداره رفتنم اخه گفتن ارزونه

شاید نسبت به خود مغازه های تهران، ارزون باشه اما نسبت به شهرستان اصلا. البته برای شهرستان هم از اونجا میاد که به نرخ  عمده میدن بهشون. اما به من و شما با اون قیمت نمیدن

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی