2777
2789
عنوان

عکس رنگی در اهواز

345 بازدید | 11 پست

دوستای خوب اهوازی ممنون میشم یه جای خوب برای عکس رنگی بهم معرفی کنید

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه نوع عکسی،،،

عکس رنگی رحم عزیزم😐

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
تابان.بگو جوابشم دکتر طهماسبی برات بزنه

میشه آدرس دقیق بهم بدین؟

منم قراره سه روز دیگه بگیرم ولی با بیهوشیه سبک

خوش بحالتون

من هیچ جا رو نمیشناسم

خوش بحالتون من هیچ جا رو نمیشناسم

از همونجایی که به شما گفتن که برید عکس رنگی بگیرید بپرسید میگن بهتون

من میرم بیمارستان خصوصی همونجا انجام میدم 

نمیدونم دولتی انجام میده یا نه ولی یه پرسوجو بکن ازشون بهت میگن

از همونجایی که به شما گفتن که برید عکس رنگی بگیرید بپرسید میگن بهتون من میرم بیمارستان خصوصی همونجا ...

من مسجدسلیمان هستم نمیخوام اینجا انجام بدم

خیلی اعتماد ندارم به کارشون 

به هر حال ممنونم از راهنماییتون💋

عکس رنگی رحم عزیزم😐

خیلی معروفه که.کیانپارس.خ پنج  شرقی.مجتمع تابان.طبقه چهار.طبقه چهار.

فرداصبح حتما برو نوبت بگیر.خودت برو چون امادگی دارهربخاطر قاعدگی اینا. وحتما بگو دکتر طهماسبی برات ج بزنه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

همینجا برو .خیالت راحت.دکتر طهماسبیم که معروفه

مرسی عزیزم 

🥰❤️