2777
2789
عنوان

برای اینده بچه هاتون چه برنامه ای دارید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3958 بازدید | 31 پست
بیمه عمر برا بچه ها چطوره؟وهزینه اش چطوره.

عزیزم دقیق نمیدونم(ولی با بزرگسال فرقی نداره اصلا)

ولی اطلاعات سهام دارم🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

من مجردم ولی همیشه برای اینده فرزندم فکر کردم و میکنم .... چون برام مهمه نمیخوام در اینده تصمیمات هول هولکی بگیرم 

میخوام از همون بچگیش هر سال یه کلاس بفرستمش (یه سال شنا . یه سال موسیقی و ... )  تا علاقشو پیدا کنه ....  از روز بدنیا اومدنش هم یه حساب باز میکنم براش هر ماه مبلغی براش واریز میکنم تا کم کم زیاد شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگو چی نوشتی تا ماهم پاسخ بدیم😐😐

عجب...

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
بیمه عمر چجوریه؟

ماهی ۹۰ تومن میدی، بعد سر اخر بعد ۲۰ الی ۳۰ سال یه پول قلمبه بیمه بهت میده. البته پوله سی سال اینده مثلا معادل صد ملیون الانه، اما حسنش به اینه اگه خودت سیو کنی انقدر پولت رشد نمیکنه که بیمه بهت میده.

برو از بیمه ها بپرس، هر کدوم یه شرایطی دارن. من برا خودمو دخترم کوثر ثبت نام کردیم. تازه میتونی ماهی ۴۵ تومنم بدی. اما من ۹۰ تومنی باز کردم 😊

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

پسرم ۵سالشه ماهیانه در حد توانمون پول به حسابش میریزیم

واسه دوزبانه شدن از سال گذشته شروع کردم و انیمیشن و کارتون آموزشی مناسب سنش واسش تهیه میکنم خداروشکر پیشرفت داشته ۸سالشم بشه میفرستمش کلاس زبان

بهترین مهد منطقه ثبتنامش کردم،کلاسهای ورزشی شنا و زیمناستیک بردم علاقه نشون نداد اجبارش نکردم

قراره بقیه کلاسها مثل چرتکه روبیک موسیقی و... ببرم ببینم به کدوم علاقه نشون میده

متشکرم از توضیحاتتون

خواهش میکنم گلم. برو چندتا بیمه بپرس، مثلا بعصیا بیمه بیکاری دارن، ماهی ۲۰۰ تومن میدی بعد علاوه بر اینکه بعد ۳۰ سال کلی پول بهت یجا میده تازه ماهانه مثل باز نشسته ها بهت حقوق میده. خیلی متنوعن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
بیمه رو توضیح میدید لطفا

بیمه عمره ماهی 50 تومن واس هرکدوممون میریزیم..البته ما سه ماهه ب سه ماه واریز داریم هرچقد ماهانش بیشتر باشه سودشم بیشتره.سالانه هم 5تومن میاد روش..برا خودم 20ساله زدم برا دخترم 30 ساله البته هرموقه بخام میتونم الحاقه بزنم و پولمو وردارم فقط سال بیشتر سودش زیاده..درضم وام هم داره ک خودت تعیین میکنی ماهانه چقد پرداخت کنی.

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..
همینکه شکمشون سیر باشه هنر کردیم 😏

عزیزم شما با پرداخت ماهانه با هر مبلغی که خودتون مشخص کنید میتونید فرزندتون رو بیمه کنید

بنده کارشناس و مشاود بیمه پاسارگاد هستم

بهنازشکری کد۹۴۱۴۶

مشاوره کاملا رایگان هست و ارسال رایگان بیمه نامه به یراسر کشور رو داریم

هیچ محدودیت و اجباری برای مبلغ پرداخت شما وجود نداره

۰۹۳۵۲۸۸۸۸۲۸

۰۹۲۲۱۹۸۹۹۷۰

behnazshokri_bime@

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم عزیزان

در هر ساعتی که مشاوره بخواهید در خدمتتون هستم