الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم ب سلامتی،،بعد از انتقال من شنیدم شیر سویا،آناناس،مربای به خیلی خوبه،3 روز اول استراحت مطلقی ولی ی پیادروی نیم ساعته اروم توی خونه خوبه برا خونرسانی ب رحم و لانه گزینی،بیشتر سوپ و مایعات بخور ک نفخ نکنی،اب میوه طبیعی خوبه؛؛2 روز قبل از انتقال و بعد از انتقالم نشاسته هر روز تو اب سرد حل کن بخور ،انشالله ک مادر میشی😍
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
ممنون عزیزم میدونید منظور از استراحت مطلق بعد از انتقال چیه؟ کلا درازکش باشم یا فقط همین ک کار سنگ ...
عزیزم تا 48 ساعت من شنیدم فقط برا غذا و دستشویی بلند شو و از توالت فرنگی استفاده کن از روز 4 فقط کارای سنگین نکن و خودتو خسته نکن
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
ممنون گلم استراحت مطلق نمیدونم چجوریه درازکش کلا یا فقط کار سنگینی انجام ندم بیشتر از ی ساعت ...
اره دو روز اول دراز کش ؛فقط برا غذا و دستشویی بلند شو
من سری اخر هیچ موردی رو رعایت نکردم بر عکس سریای قبل غذای معمولی خوردم استراحت نمردم حتی مسافرتم رفتم یادش به خیر پارسال همین موقع ها بود الان دوقلوهام چهار ماهشونه