2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیاید نگرانم

58 بازدید | 15 پست

بچم بدو تولد زردیش۶ بود گفتن طبیعیه عفونت ادرار گرفت روز پنجم شد۱۳و ما ختنش کردیم و روزدوازدهم شد ۷ دکتر گفت بیخیال شو زردیش طبیعیه و خودش رفع میشه من بیخیال شدم ولی اطرافیانم میگن چشماش زرده ببر دکتر یعنی امکان داره باز بالا رفته باشه دیوونه شدم بخدا

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام
چشم اخرین جاییه که زردیش میره و تا یک ماه هم ممکنه بمونه

خوب شیر میخوره خداروشکر مدفوعشم خوبه دکتر هم گفت با شیر خوردن و دفع زیاد از بدنش میره ولی من باز نگرانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب شیر میخوره خداروشکر مدفوعشم خوبه دکتر هم گفت با شیر خوردن و دفع زیاد از بدنش میره ولی من باز نگر ...

نه عزیزم نمران نباش دکتر گفته میره دیگه. زردی از پایین رفع میشه و اخرین جایی که رفع میشه چشم و پیشونی و این هاست. اصلا جای نگرانی نیست

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
الان چند وقتشه؟ بله ممکنه بره بالا حتما آزمایش بگیرید.اما کلا زردی چشمها دیرتر میره

الان ۲۱روزشه

نه عزیزم نمران نباش دکتر گفته میره دیگه. زردی از پایین رفع میشه و اخرین جایی که رفع میشه چشم و پیشون ...

خدا کنه ممنون عزیزم

عزیزدلم خوبه خوب میشه مامان مهربون مراقبش باش

مراقبشم .مرسی عزیزم شمام دعا کن زودتر این رنگ زرد از چهرش بره من هر بار میبینم بند دلم پاره میشه باز به خودم امید میدم میگم دکتر گفته خوبه اینهمه درس خوندن تجربه دارن 

پسر من تا دو ماهگی زردی داشت و بعد از خوردن دارو از ۸ به ۱۳ رسید به خاطر همین میگم چک کن دوباره

وای نگو تروخدا شما چیکار کردی بعدش؟

وای نگو تروخدا شما چیکار کردی بعدش؟

قطره ی بیلی ناسترو ادامه دادم دو روزم زیر مهتابی مخصوص گذاشتیم و چیزهای خنک مثل ترنجبین بهش دادیم کم کم خوب شد نگران نباش منم خیلی میترسیدم سعی کن ترنجبین و حتما بهش بدی

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
مراقبشم .مرسی عزیزم شمام دعا کن زودتر این رنگ زرد از چهرش بره من هر بار میبینم بند دلم پاره میشه باز ...

چک کردنش که کاری نداره بادستگاه زردی سنج میذارن روپیشونی چک میکنن برای اینکه خیالت راحت شه چیزی نیست برو انجام بده ولی قوی باش مامانی بچه ها اینقد مریض میشن تااااابزرگ شن

آنکه میگفت ندانست...و آنکه دانست زبان بست.