2777
2789

هر وقت این بچه یه امتحانی داره مادرش می‌فرستدش منزل ما.

پارسال تازه اومده بودن شهرمون و هیچ دوستی نداشت و زیاد می‌اومد خونه‌مون. حقم داشت. حوصله‌ش سر می‌رفت. الآن کلی دوست پیدا کرده دیگه همش منزل ما نیست. ولی واسه امتحاناتش میاد اینجا.

هر وقت امتحان ریاضی داره که بی‌بروبرگرد خونه ماست. بچه کلاس چهارمم جمع و تفریق بلد نیست. اون‌وقت ضرب و تقسیم سه رقمی باید بهش یاد بدم و مسائل هندسی. منم نه تا حالا به کسی درس دادم و کتاباشونم عوض شده شیوه‌ای که من بهش یاد می‌دم رو‌ متوجه نمی‌شه.

الآنم کلاس زبان داره می‌ره واسه امتحان زبانش سر نهار اومد در زد که بیام گفتم الآن نه ولی نیم‌ساعت یه ساعت دیگه می‌خواد بیاد و من واقعا حوصله ندارم.

آخه وقتی خودشون باهاش هیچی کار نمی‌کنن من چه کاری ازم برمیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رک و راست بگو ببخشی حوصله ندارم والا بخدا آدم گاهی اوقات حوصله لباسای تنشم‌نداره 

فردا اگه قبول بشه میگن استعداد خودش بوده 

ولی قبول نشه میگن شما خوب کار نکردی 

پس ول کن 

الهی مرا  آن ده که آن به 

زیادی رو دادی عزیزم مگه آدم با همسایه هم رودربایستی داره آخه بگو میخام استراحت کنم من موندم شماها که قدرت نه گفتن به یه همسایه رو ندارید چه جوری با بقیه معاشرت میکنید؟!

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔
آنقدر بدم میاد از رفت و آمد همسایگی😂😂😂😂

فقط از این حرصم می‌گیره که خودشون حال ندارن دو ساعت با بچه‌شون درس کار کنن الآن چهارمش تموم شده هیچی ریاضی بلد نیست بعد پاسش می‌دن به ما.

رک و راست بگو ببخشی حوصله ندارم والا بخدا آدم گاهی اوقات حوصله لباسای تنشم‌نداره  فردا اگه قبو ...

آخه بچه که گناهی نداره.

مادرش حتی نمیاد تا دم درمون بچه رو بذاره اینجا. خود بچه‌شون میاد. دلم نمیاد به اون بچه بگم برو نیا اونم دقیقا روز امتحانش.