fzei مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1472 عنوان گاز فردار یا فر جدای توکار 110 بازدید | 5 پست رفقا بنظرتون طبق تجربتون گازفر بهتره یا گاز رومیزی و فر توکار؟جدا از بحث زیبایی ظاهریو مارک گازفر عالی چیه معرفی کنین ممنون میشم؟😍 🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃 1398/05/12 | 13:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dug23 عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 1369 من گاز رومیزی با فرتوکارو دوس دارم....بنظرم خیلی خوبه که تو برنامه های آشپزی از فر تو کار استفاده میکنن...
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18036 من خودم واسه اشپزخونمون گاز رومیزی گرفتم و فر تو کار خیلی خوشگلتره.اما واسه اتاق پخت گاز فرنما گرفتم که راحتتره شعلشم از گازهای رومیزی بیشتره من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
fzei مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1472 من خودم واسه اشپزخونمون گاز رومیزی گرفتم و فر تو کار خیلی خوشگلتره.اما واسه اتاق پخت گاز فرنما گرفتم ... اخه میگن هیچی مثه گازفر نمیشه حتی فرتوکار. 🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18036 اخه میگن هیچی مثه گازفر نمیشه حتی فرتوکار. والا من گار فر ندارم ولی فر تو کارم خیلی بزرگه راضیم ازش من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14986 من هم گاز فردار دارم هم گاز جدا 😶هردوش خوبه من گاز فردارم la cornue اون یکی هم سامسونگ _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم