اگه ببینید خانومی ناخونای بلند بارنگ جیغ کاشته حستون به اون ناخونا چیه؟(عزیزان دقت کنید میگم حستون به ناخوناش نه اینکه بخوایم کسی رو قضاوت کنیم) تاپیک قبلیم همه گفتن فصول و اینا...این دفعه توضیح دادم که برداشت بد نباشه دیگه...ممنون🌹🌹🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مال خودم.نیس گلم...مال کسی بود خواستم ببینم چطوره ناخونای خودم ساده و گاهی زشتم هست🙈🙈فقط گاهی در حد یه برق ناخن...بخاطر شغلم...اخری دیشب بدجور شکست🙈🙈😁😁😁
ناخن خیلی تو شیک بودن موثر هستش من خودم بخاطر کارم مجبور شدم ناخن کاشتم بر داشتم ولی سعی می کنم ناخنای دستم همیشه اراسته باش . به نظر من ناخن نشون دهنده سلیقه و مرتبی خانوماست
قطعا خانومایی که ناخن کاشت ندارند میرند دستشویی حتما ناخونای دستشون در میارند بعد دستشویی دوباره ناخ ...
منظورم دستشویی رفتن و بهداشت دستشویی نبود گلم...من کلا بحثی در این مورد نکردم...فقط دوست داشتم نظر دوستان رو در مورد این چنتا عکس بدونم...زشتن؟ خوشگلن؟ زیادی تو چشمن؟ و....