2777
2789
عنوان

خونه ای که هزار بدبختی خریدیم

1820 بازدید | 39 پست

بچه ها ما سال 95 یه خونه 50 متری خریدیم با هزار سختی و قرض و قوله

چون واقعا هیچی پول نداشتیم یه ماشین قسطی خریدیم نقد فروختیم یه مقدار پول دادیم به سازنده که بنگاهی هم بود از 160 میلیون که پول خونه بود ما 70 تومنشو دادیم

قرار شد موقع تحویل 50 بدیم موقع سند هم 40 بدیم تموم شه

دقیقا قبل از تعطیلات عید یه اس ام اس اومد برای شوهرم که قولنامه شما در تاریخ 28 اسفند 95 باطل شد

اصلا ما هنگ ما داغون

چون اقا خودش بنگاه  هم داشته رفته یه طرفه قولنامه با کد رهگیری رو باطل کرده و خونه رو فروخته به کس دیگه

حالا همون خونه شده 620 میلیون و ما تا امروز داریم میدوییم

3 شنبه باز دادگاه داریم

میشه عاجزانه ازتون خواهش کنم برامون دعا کنید این دادگاه اخر باشه و خونه رو بدن به ما تموم شه بره

الان 7 ماه عروسی کردیم قبلشم که عقدو نامزدیو ... بودیم الان داریم ماهی 1 تومن اجاره میدیم 50 هم پیش دادیم واقعا خیلی سخته اگه خونمون رو بهمون بدن زندگیمون از این رو به اون رو میشه

ما هنوز قسطای ماشین رو ندادیم کامل خونه هم نداریم

میشه یه دعایی بکنید برامون شاید صدای یکی رسید به بالا و کار ما هم بعد از 3 سال دوییدن درست شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما الان 90تومن پول خونه رو هنوز ندادید درسته؟

بله خوب قرار بر تحویل و ارائه سند بود ولی خوب هیچ کدوم انجام نشده

اصلا تو قولنامه نوشتیم که موقع تحویل انقدر باید بدیم موقع سند چه قدر دیگه باید بدیم

ولی هیچ کدوم نشده

و طرف خونه رو فروخته به یکی دیگه

۷۰ تومنتون چی شد این وسط؟

هیچی...

نه داده و نه نمیده

جالبه انقدر روش زیاده میگه بیاید این 70 رو بهتون بدم برید دنبال زندگیتون

شوهر منم میگه 70 اون موقع نصف پول خونه بود الان اون خونه 620 میلیونه من بقیه پولمو میدم تو خونمو بده

میگه نمیشه من فروختم

شوهرم شکایت کرده و گویا خونه به نام زنش بوده اصلا... ولی اجازه فروش رو داده بوده به شوهرش... شوهرمم از زنش شکایت کرده

زنش شوهرمو دیده گفته ما از شما توقع نداشتیم برید شکایت کنید  

شوهرم گفته خونمهههه شماها منو بدبخت کردید

گفته خوب ما نیاز داشتیم مجبور شدیم بفروشیم

شوهرم میگه من اصلا هنگ کردم فقط گفته من از رو شکم سیری خونه خریدم مگه؟

املاک نمیتونه یه طرفه قرار داد رو منحل کنه ...شما هم قولنامه دارین توخونتون ؟ چون اگه بندی به قولنام ...

فعلا تونسته البته یه برگه نوشته که اگر تا فلان روز شوهرم یه کاری براش نکنه میتونه خونه رو بفروشه به کس دیگه ای

که البته مشکخص شد برگهه جعلی بوده و امضا و دست خط شوهرم نیست

خدا ازش نگذره قانون چی میگ این سه سال؟ دستتون ب جایی بند هست؟

هیچی...

6 ماه دوییدیم بگیم این دست خطی که اون اقا ادعا میکنه از شوهرم داره بابت اینکه اگه کابینتای یه ساختمون دیگشو تا برج 11 تحویل نده ایشون میتونه خونه رو بفروشه جعلی بوده

که ثابت شد جعل بوده

دادگاه میزاشتن قاضی رفته بود پیاده روی کربلا

دادگاه میزاشتن شاکی بیاد توضیح بده

دادشگاه بعدی اون طرف توضیح بده و همینطور تا الان که 3 سال کشیده

حالا شوهرم میگه این 3 شنبه مهمترین دادگاهه اگه باز اشکالی پیش نیاد

دادگاه چی میگه؟

هیچی... هی امروز برید 3 ماه دیگه بیاید توضیح بدید

خوب حالا برید 3 ماه دیگه اون طرف توضیح بده

حالا برید 3 ماه دیگه کارشناس تایید کنه

همینجوری 3 ماه 3 ماه 3 ساله داریم میریمو میایم

همون دیگه ...جعل سند عواقب بدی داره

اره ولی اگه به عاقبتش برسه

3 سال کم نیست

به خدا اگه به جای 2 نفر به 10 نفر فروخته بود و 3 سال ادامه پیدا میکرد خوب میرفت خارج دست هیچکسم بهش نمیرسید

حتی به شوهرمم گفته... گفته من دارم همکاری میکنم میتونم کاری کنم دستتون بهم نرسه