2777
2789
یه بی بی بگیر بزن ببین چی میشه جوابش

خو الان ک زوده بزار ببینم سر وقت خودم ک ۱۴ چی میشه.من پریروز  رفته بودم مسافرت پیاده روی بیش اندازه کردم.ینی درواقع کل روز و شبم در پیاده روی ب سر شد همش میگم اثر اون پیاده رویه وگرن من ۱۴ موعدم بود

...

اره فکر کنم زود رفته بودم که دیده نشده چون دوباره که بتا دادم بتام رفته بود بالا 9000 شده بود  ...

انشالله ک بچت سالم بیاد تو بغلت بیخود استرس نداشته باش خیلی بده.بنظر من تو اون قسمت تو نی نی سایت ک میگه آدم ند هفتشه تاریخ اولین روز پریود ماه قبلتو بزن.ینی ماهه قبل از تیر ک پریود شدی و باردار بودی

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم از قیافم و علائم فهمیدم یازده تیر پری شده بودم بعد دقیقا روز تخمک گذاریم لک بینی داشتم و یک ...

سلام عزیزم خوبید . شما که ماه اول بارداری پریود شده بودین سونوگرافی رفتین ? منم مثل شما شدم میترسم خارج رحمی باشه

سلام عزیزم خوبید . شما که ماه اول بارداری پریود شده بودین سونوگرافی رفتین ? منم مثل شما شدم میترسم خ ...

سلام عزیزم ممنون خداروشکر.عزیزم واسه من متاسفانه خارج رحمی بود و تیترم خیلی خیلی بالا رفته بود طوری که دکترها باور نمی کردن خارج رحمی باشه ان شالله برای شما اینطوری نباشه ولی حتما دکتر برو سونوی واژینال برات بنویسه البته اول ازمایش بده تیتر بتات ببین چنده بعد برو دکتر 

[QUOTE=101339560]منم تو اقدامم...۳۰ام موعدمه...پیروزا لک دیدم یعنی احتمالش هس ماله لانه گزینی باشه؟؟؟؟؟[/QUOTEمنم تو اقدامم.۲۴ ام موعدم بود.۲۳ ام بی بی زدم منفی شد.الان سه چهار روز تخمدان چپم خیلی درد میکنه.تاحالا اینجوری نشده بودم.دستشوییمم که میگیره بیشتر دردم میاد انگار که میخواد بترکه از درد.