2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من ۳ ماه پریود میشد اصلا نمیدونس بارداره

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
خوب بعد از کجا فهمیدن چند وقشته من ماه قبل کامل پریود شدم مثل همیشه ولی باردار بودم الان نمی دونم چن ...

سونو مشخص میکنه چن هفته ای دیگه

خاهر من میدونس بارداره اما ماه اول سه روز پریود شد

همسرم دلیل من است. 💜🌱
خوب بعد از کجا فهمیدن چند وقشته من ماه قبل کامل پریود شدم مثل همیشه ولی باردار بودم الان نمی دونم چن ...

عزیزم میشه بگی از کجا فهمیدی بارداری؟؟منم این ماه خیلی از علائمو داشتم حتی با اینک هیچکس نمیدونس تو اقدامم هر کی منو میدید از قیافم میگف بارداری؟الانم از دیروز فقط لکه دیدم.خون پریودی تو چقدر بود؟چندروز طول کشید؟ینی میشه منم اینجور باشم😔

نیازمند دعاهاتونم ک خدا ب منم بچه بده
عزیزم میشه بگی از کجا فهمیدی بارداری؟؟منم این ماه خیلی از علائمو داشتم حتی با اینک هیچکس نمیدونس تو ...

والا منم از قیافم و علائم فهمیدم یازده تیر پری شده بودم بعد دقیقا روز تخمک گذاریم لک بینی داشتم و یکم خونریزی که شک کردم رفتم بی بی زدم 26 تیر بود بی بی مثبت شد رفتم آزمایش تیتر دادم 3000 بود دیگه دیدم باردارم حالا الانم کلی نگرانم دوباره پری روز که موعدم بوده پری باشم لک بینی داشتم کلا همش تو استرسم یبار هم رفتم سونو گفتن ساک حاملگی دیده نشد

والا منم از قیافم و علائم فهمیدم یازده تیر پری شده بودم بعد دقیقا روز تخمک گذاریم لک بینی داشتم و یک ...

دقیقا منم زمان تخمک گذاریم ب اندازه یه سکه ۵۰۰تومنی لکه دیدم.کی رفتی سونو ک گف ساک دیده نشده؟؟مگ میشه؟

والا منم از قیافم و علائم فهمیدم یازده تیر پری شده بودم بعد دقیقا روز تخمک گذاریم لک بینی داشتم و یک ...

من باز الانم نگا کردم دیدم فقط همون ی لکه قهوه ای مال دیروز بوده

دقیقا منم زمان تخمک گذاریم ب اندازه یه سکه ۵۰۰تومنی لکه دیدم.کی رفتی سونو ک گف ساک دیده نشده؟؟مگ میش ...

اره فکر کنم زود رفته بودم که دیده نشده چون دوباره که بتا دادم بتام رفته بود بالا 9000 شده بود 

حالا یکی دو هفته دیگه می خوام برم الان خودمم نمی دونم که چند هفته ام