2777
2789
عنوان

مراقبت از بچه ها در برابر آزارهای جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3967 بازدید | 174 پست
اره تاپیکها فقط تجاوزه فکنم همه تاپیک الهام ۷۷ رو خوندن من که باور نکردم مثل یه رمان بود اولش میگه ب ...

اولا که خیلی ازباباها عاشق دختراشونن بزرگتر که میشن خیلیاشون محبت شون کم میشه مثل بابای من...بعدشم من خودم تو بچگی یه پسر که بچه دوست بابام بود همبازیم بود ۷ ۸ سالمون بود یبار از من خاست یکی از دخترای محلو بکشونم تو حیاطشون و گف که میخام اونکار و بکنم باهاش و من نیاوردم دختره رو

اره گاهی میبینمش . ب روی خودش نمیاره .زن و بچه داره اما دنبال زن بازیه .  من شوکه بودم .کسی خو ...

اخی بمیرم برات خیلی سخته.متاهلی الان؟چندسالته

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من چون اطرافم نه دیدم نه واسه خودمون اتفاق افتاده نه چیزی باورش برام سخته پسر جوون هم زیاد داریم ...

خدا نصیب نکنه دختر عموی من تو حیاط با شورت اب تنی میکرده برادر خودش بهش تعرض کرده بود جفتشونم سیاه بخت شدن اصلا خیر نمیبینن 

ولی من چون اطرافم نه دیدم نه واسه خودمون اتفاق افتاده نه چیزی باورش برام سخته پسر جوون هم زیاد داریم ...

اطراف ما هم هیچکس خبر نداره همچین اتفاقی برام افتاده . حتی شنیدم برادرزاده ای ک ب عمش تجاوز کرده . ولی کسایی ک این اتفاق براشون افتاده نمیان تو فامیل و اشنا بگن 

خدا نصیب نکنه دختر عموی من تو حیاط با شورت اب تنی میکرده برادر خودش بهش تعرض کرده بود جفتشونم سیاه ب ...

وای چندساله بودن؟الان متاهلن؟

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
۱۸ سالمه، بله مجردم، روحیه داغونی دارم، از سمت خانواده همیشه و هرزمان تحت فشار بودمو هستم، خیلی آزار ...

برو مشاوره عزيزم....مادرت رو هم ببر...آخه چه جور یه که مادرتون به جای اینکه کم کاريه خودش رو بپذيره شما رو مقصر میدونه برو مشاوره بلکه شرایط روحی ت بهتر بشه و خانواده ت بفهمند مقصر اصلی کيه...دعا میکنم شما و تمام کسایی که تو شرایط شما هستند حال دلشون بهتر بشه و بتونند خاطره بد ... فراموش کنند.

مجردم .۲۶. چون دربارش صحبت کردم خیلی بهترم . 

خداروشکر ک بهتری.خدا حال دلتو خوب کنه. ب بچه هامون حم کنه خدا

بچه ها باید ی چیزایی رو یاد بگیرن . مثلا اینکه اعضای خصوصیشون کجاس .اجازه ندن کسی بهشون دس بزنه . اگه اتفاقی براشون افتاد اونقدر درک داشته باشن ک بتونن بیان.کنن . بدونن مقصر نبودن . جیغ بزنن داد و فریاد کنن . حتی اگر کسی حرف بدی زد فورا ب خانواده بگن .  اتفاقای روزمرشون تعریف کنن. 

حالتای دخترا خیلی عوض میشه بعد این اتفاق . ترس .استرسشون مشخصه .