2777
2789
عنوان

نیش زبان

159 بازدید | 15 پست

خوابم نبرد هرکاری کردم

یاد ی سری اتفاق و حرف و حرف و حرف ک البته بهتره بگیم نیش زبان و کنایه و سوزوندن دل و آتیس زدن جگر افتادم ... اینارو با همه وجودم حس کردم

یکی تون ک هستین بگین عاقبت ظلم و ظالمی ک با زبون تلخ و خاردارش دل آدمو میسوزونه چی میشه من ک فقط آرزو میکنم همونجور ک دل من و میسوزونه خونه و خانواده ش تو آتیش همون زبونش بسوزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه منظورت نشدم عزیز

روز به روز خنک میشم یعنی به چشم و گوش میبینم که خدا جوابشونو میده خنک میشم.

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.

یه دفعه خواهرشوهرم به پسرم گفت عقب افتاده

خییییلی هم بد گفت

دلم خیلی شکست

هیچ وقت کسی رو نفرین نکردم ولی برای این مورد گفتم کاش یه روزی یه نفر همچین چیزی بهش بگه هر موقع یادم می اومد برام تازه بود و اشکم در میومد

چند وقته پیش خیلی اتفاقی و غیر مستقیم شنیدم که چند نفر بهش گفتن چقدر دخترت زشته

مطمئنم همین طور که اینو اتفاقی شنیدم ممکنه چیزای دیگه ای هم بهش گفته باشن و من خبر ندارم

اینم بگم که خیلی براش سنگین بوده که گفتن دخترت زشته آخه دختر بزرگش خوشگله و همیشه پزش رو می ده ولی کوچیکه خدایی زشته