2777
2789
عنوان

امشب چ شبی است😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 49 پست

۳ سال پیش دخترم تو این روز به دنیا اومد

بخاطر همین اسمشو گذاشتم فاطمه😍

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خدا به هممونو به راه راست هدایت کنه بتونیم زندگی زناشوییمونو مث این دو بزرگوار کنیم

ان شاء الله 🙏

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃

دیدم که در عرش شور و شوق برپاست

برپاگر این بزم شرف ذات خداست

گفتم به خرد چه اتفاق افتاده

گفتا که عروسی علی و زهراست

✨سالروز ازدواج امام علی(ع)

و حضرت زهرا(س) مبارک باد✨

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

✨بر اوج محبت علی اوجی نیست✨

✨در بحربجزکرامتش موجی نیست✨

✨در کل ممالک و مذاهب به جهان ✨

✨مانند علی و فاطمه زوجی نیست✨

🌷سالروز ازدواج حضرت علی (ع)

و حضرت فاطمه (س) مبارک ❤️

💞🌟💞🌟💞🌟💞🌟💞🌟💞

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

عید همگی مبارک 

ان شا ء الله ظهور آقامون

سلامتی همه مریض ها 

عاقبت به خیری همه جوونا

مزدوج شدن همه مجردها

اولاد دار شدن همه بی اولادها

طول عمر پدرمادرها

رزق زیاد همه سفره ها

صاحب خانه شدن همه مستاجر ها

خوش اخلاق شدن همه بداخلاق ها

خلاصه حاجت روایی همه حاجت مندها

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...

به به آبجی نازم چ تاپیک پر باری زده . خدا حفظت کنه گل همیشه بهارم💞😇💞😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

نیایش شبانه با حضرت عشق ❤️❤️

خدایا... !🙏

در این شب عزیز و مبارک

برای همه دوستان و عزیزانم

قلبی نورانی

ضمیری آروم

لبی خندان

خوابی آرام  و

رستگاری عنایت بفرما🙏

خدایا... !🙏

به مبارکی این شب عید 🎊

همه زوج های جوان را خوشبخت بفرما 🙏

آمین یا رَبَّ 🙏

در این شب مبارک🌸🎊🌸

بهترینها را براتون آرزو میکنم 😊

سالروز ازدواج آسمانی✨💫✨

حضرت علی علیه السلام و 💖

فاطمه زهرا (س)💖

به همه شما خوبان مبارک باد.🎉 🎊 🎉

عیدتون مبارک 🌸🎊🌸

التماس دعا 🙏

❤️❤️❤️❤️

انشاالله که زندگیمون هم علوی و فاطمی باشه.الگوی ما در تک تک لحظات باید حضرت زهرا باشند.جشن گرفتن خوبه اما کافی نیست.بیاییم عهد ببندیم با حضرت که ما سعی میکنیم مثل ایشون عمل کنیم و خود بانو کمکمون کنند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....