♦️حضرت امیر وقتی میخواستند حضرت زهرا «س» را صدا کنند میفرمودند: نفسی لک الفدا (جان علی به فدایت) حبیبتی زهرا، بنت رسول الله،زهرا جان و ♦️جوابی که از حضرت زهرا«ع» میشنیدند: روحی لک الفدا(روحم به فدایت علی) ابوتراب، ابالحسن، علی جان
♦️زیبا صداکردن زن و مرد ، بهترین شیوه برای ابراز محبت است و نوعی شخصیت دادن به طرف مقابل است.
❤️پیامبراکرم«ص» فرمودند:
♦️سه چیز است که محبت شخص را درباره دیگری خالص میکند. ♦️یکی از آنها این است که طرف مقابل را به اسمی صدا بزند که وی میپسندد.
📚کافی,ج۲،ص۶۴۳
طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به به آبجی نازم چ تاپیک پر باری زده . خدا حفظت کنه گل همیشه بهارم💞😇💞😇
پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدللهالَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
انشاالله که زندگیمون هم علوی و فاطمی باشه.الگوی ما در تک تک لحظات باید حضرت زهرا باشند.جشن گرفتن خوبه اما کافی نیست.بیاییم عهد ببندیم با حضرت که ما سعی میکنیم مثل ایشون عمل کنیم و خود بانو کمکمون کنند.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....