2777
2789
عنوان

چطوری دوباره بهش نزدیک بشم 😢

155 بازدید | 4 پست

مدتیه از خدا خیلی دور شدم

مشکلات باعث شده اعتقادم سست بشه نماز میخونم ولی مث قدیما نیستم باهاش حالم خیلی خوب بود

مثل سابق باهاش اخت نیستم چطوری دوباره بهش نزدیک بشم😢😢

الان به شدت به حضورش و آرامشی که از حرف زدن باهاش میگیرم نیاز دارم

برای حل مشکلم میخام چله بردارم ولی نمیتونم همت کنم ادامه بدم

کاش یکی یه راه حل درست و حسابی بده منم این مشکلو دارم و واقعا نیاز به راهنمایی دارم😢

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍

چله من برمیدارم برای بقیه خب بیرون نمیرم ازخونه نمازم سروقت تهمت وافتراودروغ وچیزهای دیگه نمیگم دوری میکنم ب کسی ب اعضای خانوادم نمیگم چله دارم روسیاه نشدم خداروشکر

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چله من برمیدارم برای بقیه خب بیرون نمیرم ازخونه نمازم سروقت تهمت وافتراودروغ وچیزهای دیگه نمیگم دوری ...

من شاغلم ناخودآگاه مجبور میشم برم بیرون

دیگه شرایط گناه کردنم پیش میاد ولی ارادشو ندارم 

من شاغلم ناخودآگاه مجبور میشم برم بیرون دیگه شرایط گناه کردنم پیش میاد ولی ارادشو ندارم 

من میخونم اما بیرون نمیرم امپول قبلش میزنم پ نشم چون مدیون طرف مقابل نشم

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔