2777
2789

شهرک اوج دیگه کجاست 🤔

تا بحال اسمش ب گوشم نخورده😶

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخاید خونه بخرید یا اجاره کنید؟

شهرک بدی نیست

توش همه جوره مغازه میوه و سوپری و. تعمیراتی و لباس هست

اتوبوس و تاکسی هم داره واسه ازادگان و ...

دیگه اینکه به مرکز خرید پارسیان و مهستان خیل نزدیکه

به گوهردشت نزدیکه

ولی خب جای لوکسی هم نیس دیگه

باید ببینی واسه چه مدت میخای توش زندکی کنی

گفتم به کام وصلت ... خواهم رسید روزی ؟ گفتا که نیک بنگر ... شاید رسیده باشی   
کرج هستید و نشنیدید؟

اره کرجم ولی نشنیدم 😁

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
میخاید خونه بخرید یا اجاره کنید؟ شهرک بدی نیست توش همه جوره مغازه میوه و سوپری و. تعمیراتی و لباس ...

یه مدت مجبوریم اونجا اجاره کنیم که پول سیو کنیم برای خرید ولی خیلی مرددم میترسم پشیمون بشم 

کاپوچینو هستم. بازگشت غرور آفرین به سایت،     
میخاید خونه بخرید یا اجاره کنید؟ شهرک بدی نیست توش همه جوره مغازه میوه و سوپری و. تعمیراتی و لباس ...

راستی به عظیمیه نزدیکه؟چون خواهرم اونجا زندگی میکنه

از لحاظ مکانی امنیت و کلا چطور محله ایه؟بدنام نیست؟

نه نه اصلا جاي بدي نيست. ببين بالاشهر محسوب نميشه. جاي متوسطيه. از لحاظ مكاني هم به آزادگان كه مركز محسوب ميشه نزديكه.. به نظر من براي زندگي خوبه

نه نه اصلا جاي بدي نيست. ببين بالاشهر محسوب نميشه. جاي متوسطيه. از لحاظ مكاني هم به آزادگان كه مركز ...

شرمنده یه سوال دیگه.اینجایی که میخوایم بگیریم همون اولای شهرک اوجه .حسن آباد کجاست؟اولاش که جز حسن اباد نیست؟

شهرک اوج و حسن اباد بهم چسبیدن

ولی اوح بهتر از حسن اباده

جای بدی هم نیس

خودمون یکساله اینجا میشینیم

با یه ماشین میری ازادگان از ازادگانم ماشین سوار میشی واسه عظیمیه

ازادگان دقیقا اول ۴۵ متریه تازه میتونی بلا ماشین بری میدون طالقانی ک اوله بلوار شریعتیه

بهترین کارو میکنین که یه جای قیمت مناسب بشینید تا پولتون رو جمع کنید

بنظرم پشیمون نمیشید 

گفتم به کام وصلت ... خواهم رسید روزی ؟ گفتا که نیک بنگر ... شاید رسیده باشی