2777
2789
عنوان

دکترا چجوری سزارین اختیاری قبول میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2546 بازدید | 81 پست
من زنگ زدم بیمارستان نجمیه گفتم سزارین میخوام چقدر میشه گفت ۴و نیم!!!تعجب کردم 

منم   اتفاقا  زنگ  زدم  نجمیه  گفت طبیعی  ۳سز ۴تا ۵پس  چچرا  طبیعی  اینقد  گرونه  

بیمارستان های خصوصی اجازه میدن

منم سزارین میخواستم و دکترم بدون دلیل سز نمیکرد ولی چون دو تا سقط داشتم و آخر سر بخاطر عدم خونرسانی جفت تو ۳۶ هفته ختم بارداریم و دادن خودش شد دلیل واسه سزارین و دیگه سزارینم کردن.البته بیمارستان خصوصی رفتم ولی پول اضافه یا زیر میزی به دکترم ندادم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا  دکترا  اجازه  سزارین  نمیدن  , مگه  برا  خودشون  هم بهت ...

میگه دستور علوم پزشکیه ، شدیدا داره مخالفت میکنه با سزارین و به ما دکترام اجازه سزارین اختیاری نمیده

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  
نه بابا من میخوام برم بیمارستان خصوصی  اما بازم دکترم گفت فقط طبیعی

خانومی برو پیش یه دکتر دیگه بهش پول بدی چنان دلیل خوبی بیاره که خودت کیف کنی

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
بیمارستان های خصوصی اجازه میدن منم سزارین میخواستم و دکترم بدون دلیل سز نمیکرد ولی چون دو تا سقط دا ...

عزیزم من بیمارستان خصوصی میخوام برم اما قبول نمیکنه

بچه ها مطمئن هستين قبول نميكنن؟ يا از اينجا شنيدين؟ اخه من از اينجا شنيدم خانه هاي بهداشت ديگه دست ...

بله عزیزم مطمئنم

از دکترم چندروز پیش شنیدم

گفت یه جلسه تو علوم پزشکی برگزار کردن و بشدتم مخالفت کردن و.اجازه نمیدن 

منم   اتفاقا  زنگ  زدم  نجمیه  گفت طبیعی  ۳سز ۴تا ۵پس  چچرا   ...

من از این تعجب کردم ک نگفت طبیعی باید باشه یا اجازه سز نداریم

من فکر میکردم سز اختیاری بیشتر از این حرفا شه

شاید طبیعی هاش اپشن داره مثل اتاق خصوصی ماماهمراه یا زایمان بدون درد این قیمت داده بیمارستانش حرف نداره ب خصوص دکتر بابانژاد

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
پس امکانش هست فقط باید زیر میزی داد چقدر بد اخه تو زایمان طبیعی آدم باز میشه دیگه مثله قبل نمیشه😢

عزیرم  من  بچه  اولم  طبیعی  اصلا  این  فکرو  نکن   دوباره  به شکل  قبل  برمیگرده  چون   بخیه  میکنن  

زیر میزی بده

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
از دکترای دیگم بپرس چون الان دکتر من گفت میشه هیچ مخالفتیم نکرد

وسط کار هیچ دکتری ذیگه قبولت نمیکنه ، من الان ۲۴ هفتمه ، دوتا دکتر دیگم پرسیدم گفتن فقط طبیعی 

بچه ها مطمئن هستين قبول نميكنن؟ يا از اينجا شنيدين؟ اخه من از اينجا شنيدم خانه هاي بهداشت ديگه دست ...

نه قبول نمیکنن این یکی دوسال سختگیریشون بیشتر شده حتی من زنگ زدم گفتم هزینه سز چقدره گفت خانوم ما سزارین انجام نمیدیم طبیعی فقط.من گفتم تشخیص پزشک باشه چی گفت بازم باید بیای تایید کنه

عزیزم من بیمارستان خصوصی میخوام برم اما قبول نمیکنه

دکترت جراح لاپاروسکوپی هست؟دکتر هایی که فوق تخصص آی وی اف و جراحی لاپاروسکوپی داشته باشن اجازه ی سزارین دارن.بنظرم بگرد یه دکتر فوق تخصص پیدا کن و برو تحت نظرش سه تا از دوستای خودم تازگی زایمان کردن و همه سزارین اختیاری شدن.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
من از این تعجب کردم ک نگفت طبیعی باید باشه یا اجازه سز نداریم من فکر میکردم سز اختیاری بیشتر از این ...

منم   دکترم  اونجاس  , البته ما  نیروهای  مسلح  نیستم  بخاطر  دکترم  سلطانی  میخوام برم  نمیدونم  چجور  جایی