الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماهم ده سال پیش ازدواج کردیم.این رسمم داشتیم الان دیگه تقریبانیست.منم به شوهرم گفتم نمیزارم بهترین شب زندگیم بااسترس وفکراینکه بقیه منتظرن چی بشه بگزره.اقایم هم قربونش برم پایه بود.یه جوری گولشون زدیم فکر کردن عملیات انجام شده بعدچندساعت بعدش درکمال ارامش عشق اولین تجربه عاشقانه مون رو داشتیم..هم ب اونا بی احترامی نشد و رسمشون موندن هم خودمون به خواسته مون رسیدیم
همیشه در هرحال و درهرکجا میدانم خدایی هست خداوندی که نزدیک ترازهرچیزی بمن است خانواده .عشق ،آرامش،ودلخوشی هایم همه هدیه خداهستندبمن. ...خداوندا خودت نگهدار دلخوشی هایم باش.... همیشه باخود زمزمه میکنم چنان نماندو چنین نیز نخواهد ماند،.....لبخندفراموش نشه...
جاریم میگفت فامیلای خودشون پشت درمونده بودن برای اونا میگفت خسته بودیم شوهرش دستشو بریده نشونشون دا ...
ماهم همین کارو کردیم..حیف شب به اون قشنگی رو خراب کنی دیگه خخ
همیشه در هرحال و درهرکجا میدانم خدایی هست خداوندی که نزدیک ترازهرچیزی بمن است خانواده .عشق ،آرامش،ودلخوشی هایم همه هدیه خداهستندبمن. ...خداوندا خودت نگهدار دلخوشی هایم باش.... همیشه باخود زمزمه میکنم چنان نماندو چنین نیز نخواهد ماند،.....لبخندفراموش نشه...