2777
2789

چهل روز خالص کردن خودت برای خداست..که راه های مختلفی داره

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چله بیشتر برای ریاضت کشیدن استفاده میشه ولی در کل چهل روز کاری رو برای هدف خاص انجام دادن رو میگن چله 

مثلا میگن برای احضار فلان موکل یا جن باید چهل روز و شب یه چیزایی نخوری و بخوری و یه کارایی نکنی و بکنی

البته چله های پیامبرهایی چون پیامبر اسلام و حضرت موسی  برای بعثت هم چله حساب میشه

و در کل چهل روز انجام دستور کاری خاص برای رسیدن به هدفی خاص 

یوگی ام ولی دوستام دیگه نیستن

اگه غسل چله هست منظورت که بعد از چهل روزگی بچه مادر میره و غسل میکنه 

اگه چله افتادن منظورته  که بچه دار نمیشن و.... که اون باز راهکار داره 

اگه چله دعا رو میگی باید چهل بار یه دعا خاص رو بخونی 

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن 😉
چله افتادنو ميگم

باید ببینیچجوری چله افتادی من سر بچه اولم زن عموم هم تازه زایمان کرده بود اومد خونمون مامانم بهم گفت تو چله میوفتی اگه نری یه چیز سفید از خونش برنداری به اون نیت 

من رفتم خونشون چایی برام ریخت به نیت چله با قند خوردم که چله رفع شد 

خود مامانم وقتی عروسی کرد حموم عروسی که رفت یه زن زائو اومد تو حموم که اون تا سال ها بچه دار نمیشه آخرش مادر بزرگم میره تحقیق میکنه میبینه اره اون زن  چهلش نشده بود میره خونشون نمک میگیره میده به مامانم تو حموم تنشو با اون نمک میشوره چند ماه بعد حامله میشه 

کی بهت گفته چله افتادی؟ باید میپرسیدی چجوری چله افتادم 

والا هنوز نميدونم افتادم يانه فقط بهم گفتن چله افتادي ي زنه دعانويسه گفت سه شنبه خبرت ميكنم نميدونم راسته يا نه چون. ي سقط داشتم ي ماهه اين ماهم باردار نشدم 

والا هنوز نميدونم افتادم يانه فقط بهم گفتن چله افتادي ي زنه دعانويسه گفت سه شنبه خبرت ميكنم نميدونم ...

چله افتادن راسته ازش بپرس چجوری و اینکه راه حلش چیه