2777
2789

سلام منم الان یکساله که دارم .اون ترشح بعد چند ماه کم میشه اما از بین نمیره و حسابی خودتو اماده کن که غرق در خون میشی .منم میخوام برم دربیارم پدرم در اومده واقعا

شمایی که پست منو میخونین الهی که هرچی دلتون میخواد خدا بهتون بده برای حاجت دل منم یه صلوات بدین اگه دوس داشتین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=99489811]سلام منم الان یکساله که دارم .اون ترشح بعد چند ماه کم میشه اما از بین نمیره و حسابی خودتو اماده کن ک ...[/QUO

نمیدونم واقعا چی کنم خدا کنه زود خوب بشه.

سلام منم الان یکساله که دارم .اون ترشح بعد چند ماه کم میشه اما از بین نمیره و حسابی خودتو اماده کن ک ...

من میخواستم برم بذارم

ولی پری های وحشتناکی دارم

از خواب برگشتم به تنهایی💔
[QUOTE=99489811]سلام منم الان یکساله که دارم .اون ترشح بعد چند ماه کم میشه اما از بین نمیره و حسابی ...

خوب نمیشه فقط بهتر میشه عزیزم من دیگه بیحالم کم خونی گرفتم واقعا نابودم کرده 

شمایی که پست منو میخونین الهی که هرچی دلتون میخواد خدا بهتون بده برای حاجت دل منم یه صلوات بدین اگه دوس داشتین 😊
اصلا نزار من پریودای کمی داشتم 

من ۳سالونیم داشتم پریهامو زیادکرده بود تقریبا ۷ روز

الان ۵ماهه در اوردم ۴روز شده

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
من میخواستم برم بذارم ولی پری های وحشتناکی دارم

من کلا پریودام نامنظم و خیلی کم بود اصلا چندماه یکبار و کم بود اما الان همیشه پریودم اصلا قطع نمیشه فقط کم و زیاد میشه

قرص اهن بخور لبنیات بخور کم میکنه پریودو

اونا رو که مرتب میخورم تاثیری نداره رفتم پیش همون دکتر که درش بیاره چند ماه پیش .سونو گرفت گفت جاش عالیه درش نیار قرص ال دی داد گفت قطعش میکنه میخوردم قطع میشد اما انقدر عصبی میشدم بعدم یه روز نمیخوردم باز پریود دمیشدم.بعدشم اگه قرار بود هرشب قرص بخورم دیگه دستگاه میخواستم چیکار