سلام منم الان یکساله که دارم .اون ترشح بعد چند ماه کم میشه اما از بین نمیره و حسابی خودتو اماده کن که غرق در خون میشی .منم میخوام برم دربیارم پدرم در اومده واقعا
شمایی که پست منو میخونین الهی که هرچی دلتون میخواد خدا بهتون بده برای حاجت دل منم یه صلوات بدین اگه دوس داشتین 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونا رو که مرتب میخورم تاثیری نداره رفتم پیش همون دکتر که درش بیاره چند ماه پیش .سونو گرفت گفت جاش عالیه درش نیار قرص ال دی داد گفت قطعش میکنه میخوردم قطع میشد اما انقدر عصبی میشدم بعدم یه روز نمیخوردم باز پریود دمیشدم.بعدشم اگه قرار بود هرشب قرص بخورم دیگه دستگاه میخواستم چیکار
شمایی که پست منو میخونین الهی که هرچی دلتون میخواد خدا بهتون بده برای حاجت دل منم یه صلوات بدین اگه دوس داشتین 😊