2777
2789
عنوان

خامه کیک

108 بازدید | 13 پست

خامه ای ک از قنادی میگیریم برای کیکمون چرا اب میشه ؟ اگه با همزن باید بزنیم چند دقیقه زده بشه؟

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاسه بزرگو پر از یخ ریز کن

تو یه کاسه استیل یا فلزی کوچکتر خامتو بریز بزار رو کاسه یخ بعد با هم زن بزن و استفاده کن

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

اگه کسی میدونه بگه سوال منم هست...تازه اگه طرزتهیه ی خامه خونگی هگ بلدین بگید خیلی بهتر😉😁

ی بسته خامه صبونه رو با صد گرم پودر قند بزن

میشه خامه واسه کیک  ب همین راحتی

فقط اول ک خامه رو باز میکنی آبشو خالی کن بعد استفاده کن

خدایا شکرت ... ❤🌹
خامه به تک و کاله خوبه

نه میخوام خامه آماده از قنادی بگیرم برای تزیین کیک اما استفاده نکردم ولی شنیدم ک شل میشه یا اب میشه

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏
ی بسته خامه صبونه رو با صد گرم پودر قند بزن میشه خامه واسه کیک  ب همین راحتی فقط اول ک خام ...

یعنی به همین راحتی ؟ اب خامه رو بعد برا چی استفاده کنیم 

خب اینا خامه قنادی هم دارن ولی باید با همزن فرم بدی من درست کردم خوب مونده بود

منظورتان از فرم دادن خامه هم زدن با همزنه؟ چقد هم بزنیم فرم بگیره؟

تو اینستا سرچ کن فرم دادن خامه قنادی نکاتش میاد

باش مرسی

خامه به تک و کاله خوبه

خیلی ممنون الان تازه فهمیدم منظورتون چیه چون تا حالا خامه قنادی نخریدم نمیدونستم